Ce a spus prim-ministrul Boris Johnson?

Boris Johnson a afirmat, practic, că încă se lucrează la un plan. Cinci criterii trebuie îndeplinite pentru relaxarea totală a restricțiilor în Marea Britanie:
- spitalele să aibă capacitatea de a avea grijă de persoanele în stare gravă
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
- o scădere considerabilă în numărul deceselor
- rata infecțiilor să scadă
- să existe destule teste și echipamente de protecție
- riscul unui al doilea val să fie zero

Cum va afecta asta fotbalul din Anglia?

Nu foarte mult având în vedere planurile la care se lucrează deja. Exista deja intenția de a relua sezonul pentru a încheia actuala stagiune la sfârșitul lui iulie. Practic noile reguli le întăresc pe cele vechi, dar se concentrează pe revenirea oamenilor al locurile de muncă. Johnson a declarat că cei care nu pot lucra de acasă ar trebui să revină la birouri - acest lucru include fotbalul - și a sugerat că ar putea urma un protocol pentru a se lucra în siguranță.
Termenul limită impus de UEFA pentru ca ligile să informeze forul european privind reluarea sezonului este de 25 mai. UEFA s-a arătat dispusă să finalizeze Champions League și Europa League în august, după încheierea campionatelor.
Totuși, oficialii Premier League au susținut întotdeauna că vor reîncepe sezonul doar cu aprobarea guvernului iar Boris Johnson nu a vorbit direct despre Premier League sau sporturile organizate în general. Așadar revenirea fotbalului nu pare, totuși, să fie prioritatea guvernului.

Cum rămâne cu jucătorii depistați pozitiv?

Brighton a anunțat că trei jucători au fost depistați pozitiv iar clubul, alături de restul echipelor din partea de jos a clasamentului, nu au fost de acord cu reluarea sezonului prin disputarea meciurilor pe arene neutre. Desigur că aceste echipe au interesul de a rămâne în Premier League, însă cazurile acestea de coronavirus demonstrează că punctele lor de vedere sunt valide privind riscurile reluării sezonului. Este plauzibil ca un sigur test pozitiv să pună în pericol tot sezonul de îndată ce reîncepe fotbalul.
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816885.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53