Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pleacă Klopp de la Liverpool la finalul sezonului? Ultimele detalii prezentate de presa din Anglia

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/02/2021 la 12:29 GMT+2

Presa din Anglia scrie că există șanse tot mai mari ca Jurgen Klopp să accepte să preia naționala Germaniei.

Jürgen Klopp vom FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

The Mirror scrie că Steven Gerrard este marele favorit pentru a-l înlocui pe Jurgen Klopp la Liverpool, existând șanse tot mai mari ca viitorul său pe termen lung să nu fie legat de Anfield.
Conform jurnaliștilor englezi, există sentimentul că Jurgen Klopp, cel care a adus primul titlu pentru Liverpool în ultimii 30 de ani, va accepta să preia postul de selecționer al Germaniei.
Federația din Germania vrea să îl convingă pe Klopp să preia naționala și îi vor face o ofertă concretă imediat ce se va decide viitorul actualului selecționer, Joachim Low, cel care se află la comanda naționalei din 2006, aducând titlul mondial în 2014 însă având parte de un turneu final de coșmar în 2018 atunci când campioana mondială a părăsit turneul încă din faza grupelor.

Lui Jurgen Klopp i-ar fi greu să refuze naționala Germaniei

Deși mulți dintre suporterii naționalei Germaniei au cerut demiterea lui Low, el a rămas la cârma echipei, contractul său acoperind și Euro 2020 dar și Mondialul din Qatar, din 2022. Totuși, Federația germană nu va tolera rezultate dezamăgitoare la Euro 2020, iar dacă acesta va fi cazul, ei îi vor face o ofertă concretă lui Jurgen Klopp.
Conform surselor Mirror, dacă va primi o astfel de ofertă, Klopp va fi extrem de tentat să o accepte, chiar dacă momentan se simte bine pe Merseyside. Conducerea lui Liverpool este conștientă de acest lucru și tocmai de aceea patronul John W. Henry și președintele Tom Werner monitorizează îndeaproape situația lui Steven Gerrard la Rangers.
Cum Gerrard va lua campionatul defilând în Scoția, cei din conducerea cormoranilor consideră că legenda lui Liverpool este pregătită să fie succesorul lui Klopp pe Anfield.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo