Căpitanul Angliei a transmis în mod clar că vrea să plece de la Tottenham după Euro 2020 pentru a câștiga trofee. Însă The Telegraph scrie că Levy este hotărât să nu îi permită lui Kane să plece iar Manchester City se pare că nu este dispusă să fie implicată într-o adevărată ”telenovelă”.
De două ori golgheter în cel mai puternic campionat din lume, Harry Kane s-a săturat să evolueze la o formaţie care dezamăgeşte tot mai mult. Vârful ajuns la 27 de ani simte că îşi iroseşte cariera, chiar dacă inima lui e alături de gruparea londoneză.
Într-un dialog purtat la sfârșitul lui mai cu Gary Neville în cadrul podcastului SkyBet's The Overlap, Kane a recunoscut voalat că vrea să plece și spera să găsească înțelegere la Daniel Levy.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
"Poate că va dori să mă vândă (n.r. Daniel Levy). Poate se gândeşte: "Dacă pot să iau 100 de milioane de lire pe el, de ce nu?". Nu ştiu ce planuri are, dar nu voi mai costa la fel peste 2 sau 3 ani", și-a început atacantul englez speechul, pentru ca apoi să accentueze că își dorește o schimbare: "Eu spun că suntem într-o relaţie bună. Am dat totul pentru club de când am ajuns. Sunt de 16 ani aici, aşa că sunt de părere că merit să am o discuţie faţă în faţă cu cei din conducere, în care să punem la punct anumite lucruri. Nu vreau să ajung la final de carieră şi să privesc în urmă cu regret. Am mai spus-o în trecut, nu am promis niciodată că voi rămâne la Spurs până la finalul carierei. Mai am 7-8 ani de carieră, nu grăbesc nimic, nu sunt disperat să iau o decizie rapid. Cred că pot să mai cresc, sunt de părere că pot avea cifre mai bune decât în prezent", a afirmat Kane atunci.

KANE, CONVINS CĂ POATE AJUNGE LA NIVELUL LUI MESSI ŞI RONALDO

O echipă mare l-ar valorifica altfel pe Kane, astfel că vârful englez e convins că ar putea să aibă un randament comparabil cu Messi şi Ronaldo în anii de glorie. În plus, la un astfel de club ar putea să aibă acces şi la trofee, altele decât cele individuale obţinute la Spurs.
"Nu îmi e frică să îmi setez obiective înalte, nu mă tem să spun că vreau să ajung la nivelul lui Ronaldo şi Messi. Acesta e visul meu, să câştig trofee şi să marchez 60, 70 de goluri pe sezon. Îmi pun mereu ţeluri îndrăzneţe", a mai spus Kane.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38