Plusuri

Scott McTominay. Scoțianul a reușit o dublă în primele minute ale meciului cu Leeds, dar ce este cu adevărat remarcabil este felul în care și-a dezvoltat jocul în ultimii ani. Dacă înainte era un ”distrugător” pur, acum McTominay este capabil să găsească spațiile libere din jumătatea adversă și să le exploateze eficient.
Manchester United. Este cea mai categorică victorie a lui Manchester United de la acel 8-2 cu Arsenal din 2011. Diavolii au arătat din nou vulnerabilitate în apărare, dar ofensiva poate fi strălucitoare pe alocuri. Echipa lui Solskjaer este acum pe locul trei, la doar cinci puncte de liderul Liverpool, cu un meci în minus. Cine ar fi prevăzut asta acum o lună?
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 4 ORE
Liverpool. Acum putem uita cu siguranță acel 2-7 în fața lui Aston Villa. Sau poate nu. Dar chiar și așa, cormoranii au arătat cu adevărat ca o echipă campioană în victoria cu 7-0 la Crystal Palace. Totul a mers perfect, Henderson și Firmino au strălucit în mod special. În acest moment, nu încape îndoială că Liverpool este cea mai bună echipă din Anglia.
Callum Wilson. A ”știut” să obțină un penalty și și-a salvat din nou echipa. Oare unde ar fi Newcastle acum fără vârful adus de la Bournemouth? Wilson pare mult mai confortrabil cu stilul de joc al lui Newcastle decât cu ce se întâmpla la Bournemouth iar acest lucru se vede, fiind cel mai important om al lui Steve Bruce din acest sezon.
Aston Villa. Echipa lui Dean Smith a jucat excelent și a obținut o victorie previzibilă, dar necesară, la West Bromwich. Grealish este un adevărat star iar El-Ghazi și-a dovedit și el eficiența.
Leicester. Cine poate să oprească echipa lui Brendan Rodgers în deplasare? În niciun caz Tottenham. Jamie Vardy a fost din nou decisiv, iar Rodgers merită toate laudele după ce echipa sa este pentru al doilea an consecutiv pe locurile 1-2 de Crăciun.

Minusuri

Leeds United. Să aștepți 16 ani marele derby cu Manchester United doar ca să pierzi cu 6-2 trebuie să fie tare dureros. Bielsa a avut din nou o abordare curajoasă, dar realitatea este că echipa sa are în acest moment cea mai slabă defensivă din Premier League și s-ar putea să fie implicată în lupta pentru evitarea retrogradării dacă nu se vor rezolva aceste probleme.
Crystal Palace. Bun, realitatea este că Palace nu a jucat deloc rău în prima repriză și și-a creat mai multe ocazii importante. Însă după 0-3 la pauză, echipa lui Hodgson a căutat o răsturnare spectaculoasă de scor și s-a aruncat complet în atac, dând dovadă de mult pre multă naivitate în fața unei echipe de calibrul lui Liverpool.
Manchester City. Sigur, elevii lui Guardiola au obținut o victorie mare la revelația sezonului, Southampton, însă spaniolul de pe bancă rămâne cu multe semne de întrebare. Ce s-a întâmplat cu ofensiva aceea strălucitoare? Nu pare să mai fi rămas nimic - Ferran Torres a fost atacant la Southampton, însă în afară de Aguero nu pare nimeni capabil să finalizeze ocaziile create.
Nicolas Pepe. Am putea include Arsenal cu totul aici, dar facem deja asta săptămână de săptămână și devine plictisitor. Totuși, Pepe a fost unul dintre cei mai indolenți jucători de pe teren pe Goodison, nefiind niciodată prezent acolo în față unde ar trebui să primească pasele decisive ale coechipierilor. Francezul este o dezamăgire iar Arteta trebuie să îl taxeze, dacă mai are autoritate în vestiar.
Tottenham. Strategia lui Mourinho pare să nu mai dea rezultate. După ce Spurs a primit gol târziu la Palace, a pierdut la Liverpool și a cedat și în fața lui Leicester. Greșeala lui Aurier a fost fatală, dar realitatea este că defensiva lui Tottenham nu este impenetrabilă și asta va aduce multe probleme.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 11 ORE
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38