PLUSURI

Manchester United. Spre surprinderea nimănui, Fulham a deschis scorul în meciul de acasă cu United. Și din nou spre surprinderea nimănui, diavolii au întors fără probleme soarta partidei, continuând un parcurs excelent în deplasare. Dar mai important de atât, echipa lui Ole Gunnar Solskjaer rămâne lider chiar la jumătatea campionatului, semnalând astfel că este o candidată la titlu reală.

Premier League
Vești proaste pentru Liverpool: Henderson ar putea rata restul sezonului și Euro 2020
ACUM 38 MINUTE

Paul Pogba. Pentru al doilea meci din ultimele trei, Pogba a marcat golul decisiv pentru Manchester United. De data aceasta francezul a reușit o execuție superbă de la marginea careului la care Areola nu a avut niciun răspuns. De când a anunțat Raiola că viitorul lui Pogba nu mai este pe Old Trafford, campionul mondial a jucat superb. Fie ca să-și mărească singur cota, fie man-managementul lui Ole Gunnar Solskjaer... indiferent care este cauza, fanii lui United vor fi încântați.

Defensiva lui Burnley. Sigur, Ashley Barnes a fost cel care a marcat golul decisiv din penatly în victoria istorică de pe Anfield - prima după 46 de ani - numai că adevărații eroi ai lui Sean Dyche se află în defensivă. Tarkowski-Mee este unul dintre cele mai solide cupluri de fundași centrali din Premier League la ora actuală și în meciul cu campioana Liverpool au oferit un nou masterclass. Trebuie să le acordăm meritele cuvenite celor de la Burnley, care pleacă din nou fără gol primit pe Anfield.

Manchester City. A șasea victorie consecutivă pentru echipa lui Pep Guardiola. Un succes plin de controverse cu Aston Villa, o echipă care a rezistat eroic pe Etihad, dar ”cetățenii” au obținut în cele din urmă meritat cele trei puncte, fiind clar echipa mai bună. Dacă City își va câștiga restanța, ce-i drept dificilă, cu Everton, poate trece pe primul loc. Principala favorită la titlu? Cu siguranță.

Leicester. Trupa lui Brendan Rodgers este probabil cea mai subestimată din Premier League. Și antrenorul ei la fel. După ce a construit o echipă formidabilă la Liverpool, a luat titluri cu Celtic și a dus-o pe Leicester până pe locul doi anul trecut, chiar dacă ulterior a căzut pe cinci, Rodgers are parte de un nou sezon de succes. Leicester este din nou implicată în lupta pentru titlu iar meritul este atât al jucătorilor, dar mai ales al lui Rodgers care a știut să-și creeze din nou un lot excelent.

MINUSURI

Liverpool. De departe, cel mai mare minus al acestei etape. S-au făcut cinci meciuri fără victorie pentru cormorani, dintre care patru fără gol marcat. Ofensiva suferă considerabil, lipsită de creație, imaginație și ritm. Klopp trebuie să schimbe rapid ceva dacă vrea ca echipa sa să rămână implicată în lupta pentru titlu.

Chelsea. Cinci înfrângeri din ultimele opt meciuri. Chelsea era văzută de mulți drept echipa surpriză implicată în lupta pentru titlu din acest sezon, dar lucrurile au luat o turnură îngrijorătoare. Meciul de la Leicester a fost un coșmar în totalitate, iar presa din Anglia scrie că Abramovich are deja lista de înlocuitori pregătită.

Aston Villa. Trebuie să ai puțină simpatie pentru Villa. Au mers la City pentru primul lor meci din ultimele trei săptămâni și au jucat excelent. Tocmai de aceea înfrângerea este cu atât mai dureroasă, pentru că Dean Smith consideră că echipa sa merita mai mult, mai ales având în vedere cum s-a marcat primul gol.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
”Țin constant legătura cu el!” Solskjaer a vorbit despre un posibil transfer al lui Haaland
ACUM O ORĂ
Premier League
Mane admite că Liverpool nu mai are șanse la titlu, dar "cormoranii" au un nou obiectiv
ACUM 2 ORE