PLUSURI

Jack Harrison. Leeds a învins la Newcastle după o repriză secundă mai complicată decât ne-am fi așteptat, numai că golul victoriei a fost unul sublim. Ai fi putut crede că s-a fluierat offside la cât de casual era atitudinea lui Harrison, dar voleul său executat ca și cum nu ar avea nicio grijă pe lume s-a oprit doar în plasa lui Darlow în ceea ce a fost golul etapei.
James Rodriguez. Apropo de golul etapei. Poate ar trebui să ne reorientăm și să vorbim de golurile etapei. Pentru că la Everton joacă un anumit columbian care se întâmplă să fie unul dintre cei mai tehnici jucători din Anglia la ora actuală. Lejeritatea cu care Rodriguez a plasat mingea aproape la perfecție este impresionantă. Dacă nu s-ar fi accidentat, poate Everton ar fi avut un sezon chiar și mai bun.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM 11 ORE
Liverpool. Cormoranii s-au întors. Criza s-a terminat. A fost oare o criză? Și dacă a fost, nu mai contează, pentru că Liverpool, profitând ce e drept de câteva erori semnificative din defensiva lui Tottenham, au fost în mod clar echipa mai bună și par să fi reintrat în calculele pentru lupta la titlu.
Sheffield United. O constantă în rubrica negativă, echipa lui Chris Wilder merita să fie și aici. Pentru că până la urmă chiar nu pare să fie cea mai slabă echipă din campionat, ci poate o echipă puțin ghinionistă. Cu e e mai bună West Brom, spre exemplu? E drept, WBA are și ea un egal la City în palmares, dar cumva cele trei puncte de pe Old Trafford par să fie lumința de la capătul tunelului pentru Wilder și ai săi. Să existe oare șanse? 10 puncte îi despart de primul loc care se salvează. The comeback is on.
Nick Pope. Cu siguranță, după încă un meci mare, Nick Pope trebuie să fie titular la naționala Angliei. Pope a fost cel care a ținut-o în viață pe Burnley într-o primă repriză dominată copios de Aston Villa. Gareth Southgate cu siguranță și-a pus niște întrebări.

MINUSURI

Jordan Pickford. Carlo Ancelotti părea resemnat la finalul meciului. Asta este fotbalul - un joc în care 22 de jucători se luptă pentru o minge și o dată la 3-4 meciuri Jordan Pickford va face o gafă. Și așa s-a întâmplat și în meciul jucat de Everton cu Leicester. Poate că Everton ar fi scăpat chiar cu victoria, dacă nu era Pickford. Dar echipa de pe Goodison Park își duce crucea mai departe...
Jose Mourinho. Când o să învețe Jose? Niciodată, probabil. Nu are la Tottenham fundașii necesari pentru a închide meciurile. Nu poate să spere că echipa sa va fi mereu cea care face mai puține greșeli pentru că este mereu cea care face mai multe. E greu să continui așa. În ritmul acesta, pare că viața portughezului la Tottenham va fi una scurtă.
Manchester United. Apărarea a fost ca de obicei, de coșmar. Ambele goluri puteau fi evitate. De Gea, Tuanzebe, Matic, Pogba, Martial... și lista ar putea continua. Un meci extrem de slab pentru toți jucătorii diavolilor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM 13 ORE
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
IERI LA 09:38