PLUSURI

Ilkay Gundogan. Germanul a fost mereu un jucător de bază pentru Guardiola, dar în acest sezon a ajuns la un nou nivel. Gundogan a marcat 11 goluri în 18 partide jucate în actuala stagiune și niciun jucător din primele cinci ligi europene nu a marcat mai mult decât el în 2021. Peste Lewandowski, Ronaldo sau Messi. Chapeau, Ilkay, omul de bază la City în aceste momente.
Manchester City. O nouă etapă, o nouă victorie clară pentru Manchester City. Cine spera la un Mourinho masterclass, ar trebui să se uite în altă parte pentru că echipa lui Guardiola a controlat fără probleme derby-ul cu Tottenham, mărindu-și astfel avantajul la vârful clasamentului. Fără îndoială, cea mai bună echipă din Anglia în acest sezon.
Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
IERI LA 05:26
Chelsea. Cinci meciuri jucate sub comanda lui Thomas Tuchel, patru victorii, un singur gol primit - autogolul stupid al lui Antonio Rudiger. Chelsea este o echipă renăscută în aceste momente iar meritul aparține în totalitate germanului, cel care a schimbat sistemul de joc încă de la primul său meci.
Timo Werner. După fix 1000 de minute jucate în Premier League, germanul a înscris în sfârșit după un nou meci excelent făcut împotriva lui Newcastle. Este momentul de descătușare de care Werner avea nevoie, ne putem aștepta de acum încolo la un sezon excelent din partea sa.
Fulham. În sfârșit jocul bun aduce și rezultate. Jocul bun și noua achiziție, englezul Josh Maja, cel care a reușit o dublă impresionantă la debutul său pentru echipa pregătită de Scott Parker. Șapte puncte îi separă de Newcastle, dar la cum joacă cele două echipe + accidentarea lui Callum Wilson, nu este greu de imaginat că Fulham are șanse reale la salvare.

MINUSURI

Liverpool. Să primești trei goluri în ultimele 15 minute spune multe. Să îl vezi pe Jurgen Klopp pierdut, cedând titlul încă din februarie spune și mai multe. Liverpool are un sezon de coșmar în Premier League iar cormoranii au căzut acum până pe locul șase și realitatea este că cel mai probabil Klopp abia așteaptă vara pentru a pregăti viitoarea stagiune. Poate fără atâtea accidentări de data asta.
Manchester United. Defensiva i-a trădat din nou pe diavoli la West Bromwich. Lindelof a fost învins mult prea ușor în aer de Diagne, Maguire era aproape să o comită și el dacă nu era salvat de De Gea. United este în afara cursei pentru titlu.
Southampton. Dacă înfrângerea cu 9-0 în fața lui Leicester a adus ulterior o renaștere a echipei, acum echipa lui Ralph Hasenhuttl a ajuns la șase înfrângeri consecutive în Premier League, o premieră în istoria clubului. Noroc că sfinții au adunat destule puncte la încpeutul sezonului pentru a nu fi îngrijorați de retrogradare.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
IERI LA 04:52
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
17/05/2022 LA 08:22