PLUSURI

Manchester United. A treia victorie consecutivă pe Etihad pentru Ole Gunnar Solskjaer. A patra per total împotriva lui Pep Guardiola. United este echipa care a reușit să oprească o City care părea de neoprit. După 21 de victorii consecutive, echipa lui Guardiola a pierdut în fața diavolilor, care s-au apărat organizat, compact și au lovit decisiv exact când trebuia. Rețeta cunoscută și eficientă în meciurile mari.
West Ham. Chiar dacă Leeds a avut două goluri anulate, echipa lui David Moyes a câștigat din nou și deși este pe locul cinci, acesta rămâne un sezon extraordinar pentru formația de pe London Stadium, unul care ar putea aduce un loc în cupele europene iar pentru asta Moyes, alături de jucători, merită toate laudele.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Premier League. Manchester City - Manchester United 0-2. Rezumatul derby-ului de pe Etihad

Thomas Tuchel. Cine spune că ai nevoie de timp ca să te adaptezi în Premier League? Chelsea este o echipă renăscută sub comanda lui Tuchel, a urcat pe locul patru și are șanse realiste chiar la ocuparea locului secund, unde se află acum Manchester United, la doar patru puncte distanță.
Tottenham. Victoria cu 4-1 în fața celor de la Burnley este dovada că Spurs poate juca și fără frâna de pusă. Și dovada că atunci când este în formă, Gareth Bale rămâne unul dintre cei mai buni jucători ai lumii, alături de Harry Kane. Echipa asta are potențial, dar are oare și antrenor? Realitatea este că Mourinho pare să țină în loc o echipă plină de talente ofensive.

Tottenham - Crystal Palace 4-1. Kane și Bale, show în meciul de la Londra. VIDEO

MINUSURI

Manchester City. Sigur, e greu să te panichezi după o înfrângere în 22 de meciuri, dar realitatea este că după ce a fost condusă, Manchester City nu a reușit să mai pună cu adevărat probleme. Asta nu va conta în economia campionatului, dar ce va face City dacă o echipă precum PSG sau Bayern va prelua rapid conducerea în Champions League?
Newcastle & Steve Bruce. În acest moment, Bruce are mai puține puncte adunate decât avea Steve McClaren atunci când a fost dat afară de conducerea lui Newcastle. Aproape nimeni nu îl mai vrea le echipă - un club care părea departe de retrogradare trebuie acum să tremure până la final. Marea întrebare este: cât va mai rezista Steve Bruce pe bancă?
Liverpool. E destul de greu să mai aduci argumente. Ce mai poate fi spus după a șasea înfrângere consecutivă acasă. Mai îngrijorător este că Liverpool, față în față cu o nou promovată, a fost echipa care chiar merita să piardă. Putem vorbi de accidentările din apărare, dar Firmino și Mane sunt departe de jucătorii care erau o data iar asta se simte în joc.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52