PLUSURI

Leeds United. În sfârșit, echipa lui Marcelo Bielsa a câștigat la una dintre echipele din Top 6. Și în ce fel. Cu om în minus, Stuart Dallas a marcat golul decisiv care a adus o victorie uriașă și o clasare în prima jumătate a clasamentului pentru echipa din nordul Angliei. Un prim sezon excelent pentru nou promovată.
Marcelo Bielsa. Argentinianul a demonstrat că se poate adapta oricărei situații. Văzându-se cu un om în minus, Bielsa și-a sfătuit jucătorii să nu mai preseze direct fundașii centrali, ci să încerce să intercepteze pasele lor după ce aceștia avansau cu mingea la picioar iar strategia a mers.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56

Manchester City - Leeds United 1-2. Rezumatul unui meci uriaș pentru echipa lui Bielsa

Liverpool. Nu a fost neapărat cea mai convingătoare victorie, dar realitatea este că succesul cu 2-1 în fața celor de la Aston Villa a arătat că jucătorii încă au mentalitatea potrivită și dorința de a câștiga. Vor să lupte în continuare pentru Klopp iar acest vot de încredere este esențial pentru german.
Thomas Tuchel. Cine credea că înfrângerea cu West Brom indică probleme mai grave la Chelsea, ar trebui să se gândească din nou. Tuchel a demonstrat că își poate motiva jucătorii să treacă și peste momente dificile precum cel cu WBA iar de la acea partidă echipa londoneză a câștigat convingător următoarele două meciuri, continuând practic forma excelentă și transformarea sub comanda germanului.

Rezumatul meciului Tottenham - Manchester United 1-3

Edinson Cavani. Uruguayanul s-a dus la un moment dat în timpul meciului și i-a transmis lui Mason Greenwood că următoarele pase ar trebui să vină mult mai rapide, dintr-o singură atingere. Două minute mai târziu, Greenwood a centrat direct iar Cavani a marcat. Influența pozitivă a veteranului din Uruguay contează mai mult, poate, decât golurile marcate iar United va spera să îl păstreze pentru încă un sezon.

MINUSURI

Manchester City. Sigur, rămân 11 puncte față de Manchester United. Poate opt, dacă diavolii își câștigă meciul restant. Opt puncte cu șase etape rămase. Tot atâtea avea și United în 2012, tot cu șase etape înainte de final. Își mai aduce cineva aminte cine a câștigat titlul atunci?
Crystal Palace. În mod clar e nevoie de o schimbare la Palace, acolo unde domnește un antrenor care pare depășit de vremuri iar majoritatea titularilor au peste 30 de ani. Clubul are nevoie de un suflu nou iar cei din conducere ar trebui să ia măsuri la vară dacă nu vor ca la anul să fie primul club care se îndreaptă spre Championship.

Rezumatul partidei Palace - Chelsea 1-4. Trupa lui Tuchel a defilat

Jose Mourinho. Portughezul este depășit de vremuri, nu mai garantează succesul și ar trebui să plece de la Tottenham. Dar dincolo de toate, a devenit obositoare tactica sa de a distrage atenția de la problemele echipei. De exemplu, după meci, Mourinho a ținut să tragă de urechi jurnaliștii că nu l-au întrebat de declarația (bizară) a lui Solskjaer despre Son.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53