PLUSURI

Everton. Echipa lui Ancelotti a obținut o victorie mare pe Emirates iar în acest moment Everton se află la șase puncte distanță de locul patru, cu un meci în minus însă. Lupta este strânsă iar echipa de pe Goodison Park rămâne cu șanse reale grație unui succes extrem de important acasă la Arsenal.
Newcastle. Ce spirit de luptă a demonstrat echipa lui Steve Bruce. Elevii săi nu au renunțat nici după un gol anulat absolut degeaba de VAR (un cadou primit de Liverpool, conform lui Klopp). Coțofenele au atacat în continuare iar în cele din urmă Joe Willock a marcat pentru al treilea meci consecutiv pentru a aduce un punct pe Tyneside.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Chelsea. O victorie cheie pentru echipa lui Thomas Tuchel care și-a consolidat poziția a patra în clasament. Urmează duelul cu Real Madrid, dar după cum au arătat albaștrii sub conducerea germanului, nu mai este clar cine pornește ca favorită.
Timo Werner. Având în vedere ratările remarcabile dar și golul care în sfârșit a venit, germanul ar putea intra atât la minusuri, cât și la plusuri dar am ales să fim pozitivi astăzi. Werner a făcut, per total, un meci ”cu de toate” - faza de la gol a fost superbă, cum a ținut de minge, a oferit o pasă excelentă și apoi s-a demarcat ca un atacant autentic. Dar au venit apoi ratările flagrante. Depinde cum vezi lucrurile.
Burnley. Echipa lui Sean Dyche a câștigat în deplasare cu 4-0. O propoziție pe care puțini anticipau să o scrie în acest sezon. Dar realitatea e că Burnley, Dyche și Chris Wood merită toate laudele din lume pentru un joc excelent și pentru faptul că au demonstrat că pot juca și altfel de fotbal.
Marcelo Bielsa. Argentinianul a demonstrat că se poate adapta, poate învăța din greșeli și poate reveni mai puternic. Ceea ce nu se poate spune de toți managerii (nu dăm nume, Jose Mourinho). Dacă în tur Leeds a forțat și după ce era condusă cu 4-1 la pauză, de această dată echipa lui Bielsa a intrat mult mai precaută pe teren, a controlat mijlocul terenului și a reușit să o închidă complet pe Manchester United. Progres.

MINUSURI

Bernd Leno. Germanul are în anumite momente intervenții extraordinare, meciuri foarte bune și... momente ca cel din meciul cu Everton. Germanul a scăpat inexplicabil mingea printre mâini și a permis ca balonul centrat de Richarlison să ajungă în plasa porții, asigurând astfel o înfrângere care o trimite pe Arsenal pe locul 10 în Premier League.
Liverpool. Un nou meci acasă, un nou meci în care cormoranii nu reușesc să învingă. O singură victorie acasă în 2021 pentru Liverpool. O sumedenie de ocazii irosite. Toată lumea vorbește despre absențele din defensivă, dar realitatea este că în afară de Salah, ofensiva lui Jurgen Klopp are de suferit în acest sezon.
Wolves. Echipa părea venită direct de pe plajă la meciul cu Burnley. Fără obiectiv - nu sunt șanse de Europa, nu sunt șanse de retrogradare. Poate că totul stagnează puțin la Wolverhampton. Rămâne de văzut cum va arăta sezonul viitor pentru că acesta e practic încheiat.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53