PLUSURI

Manchester City. O victorie obținută în două minute la Crystal Palace. Un succes care ar fi putut aduce titlul chiar în această etapă. Cu echipa a doua. Formată din Jesus, Aguero, Sterling... asta este City în acest sezon. Probabil cea mai puternică formație din Europa, cu siguranță cea mai puternică din Anglia, nu încape îndoială.
Graham Potter. În sfârșit, regii xG-ului (expected goals) concretizează ocaziile create. Pe parcursul acestui sezon Brighton a dezamăgit. Nu prin joc, ci prin rezultate. De prea multe ori, echipa lui Graham Potter reușea mereu să ajungă în fața porții, însă fără să concretizeze ocaziile. În ultima perioadă însă Brighton și-a asigurat salvarea de la retrogradadre prin, în sfârșit, câștigarea meciurilor. Iar asta este o răsplată bine meritată de antrenorul Graham Potter.
Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
ACUM 14 ORE
Chelsea. Renașterea sub comanda lui Thomas Tuchel continuă. O victorie fără probleme în fața lui Fulham, o dublă binevenită de la Kai Havertz, un nou meci excelent făcut de Werner. Totul merge perfect pe Stamford Bridge în acest moment iar Chelsea este favorită să obțină un loc de Champions League.
Gareth Bale. Primul hat-trick în Premier League din 2012. Un jucător eliberat, care pare că va mai sta măcar un sezon la Tottenham. În sfârșit, motive de optimism pentru fanii lui Spurs.
Fanii lui Manchester United. Protestele trebuie să fie perturbatoare, să producă discomfort și să atragă atenția iar fanii lui United au bifat toate aceste elemente. Meciul dintre Liverpool și United a fost amânat.

MINUSURI

Leicester. Echipa lui Brendan Rodgers a reușit doar un egal la Southampton, o echipă care nu mai are nicio miză în acest sezon. Coșmarul sezonului trecut, când top 4 a fost pierdut în a doua parte a sezonului, pare să reintre în mentalul colectiv al fanilor.
Fulham. Echipa lui Scott Parker și-a pierdut practic orice șansă de la salvare prin această înfrângere. Fulham rămâne la nouă puncte de Newcastle cu patru etape înainte de final.
West Bromwich Albion. Aceeași situație ca la Fulham. Sam Allardyce a venit prea târziu de această dată iar jocul bun făcut de WBA după sosirea sa nu a fost de ajuns pentru a salva echipa. De altfel, într-un clasament făcut de când Big Sam a sosit la club, WBA ar fi la mijlocul ierarhiei. Important pentru WBA acum este să îl păstreze pe Sam și sezonul viitor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
ACUM 16 ORE
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
ACUM 17 ORE