PLUSURI

Newcastle. Încă un sezon în Premier League pentru echipa de pe St James Park. Cumva cea mai lipsită de entuziasm performanță din acest sezon. Asta pentru că absolut nimeni nu e încântat de jocul prestat de echipa lui Steve Bruce în acest sezon. Cu toate acestea au reușit să marcheze patru goluri la Leicester, dar asta spune mai multe despre echipa lui Rodgers decât despre Newcastle.
Chelsea. Guardiola 0, Tuchel 2, în acest sezon. Sigur, putem să spunem că a fost doar o încălzire pentru marea finală, dar realitatea este că Tuchel l-a învins deja de două ori în acest sezon pe Guardiola astfel că va fi interesant de văzut care va fi deznodământul la Istanbul. Sau la Londra. Sau la Lisabona.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Liverpool. Victorie ”de serviciu” pentru cormorani, în fața unei echipe care nu mai avea nicio miză în acest sezon. Dar trei puncte importante în lupta pentru un loc de Champions League.
Manchester United. Diavolii și-au asigurat practic prezența în sezonul viitor al UEFA Champions League grație unei noi reveniri în deplasare. Cavani, Greenwood și Bruno au fost eroii de serviciu.

MINUSURI

Leicester. Pare că avem un deja vu. Echipa lui Brendan Rodgers părea să aibă asigurat un loc un în top 4. Și dintr-odata nu mai e nimic asigurat. Sezonul trecut pus pe repeat. Ceva trebuie să se schimbe și rapid pentru că urmează meciul cu Manchester United.
Tottenham. În caz ca erau persoane chiar credeau că echipa a renăscut odată cu plecarea lui Jose Mourinho, Spurs a avut o prestație demnă de uitat la Leeds. Echipa lui Bielsa s-a impus fără probleme iar londonezii au nevoie să știe cât mai repede să afle cine va fi noul antrenor. Lotul nu e deloc unul rău, dar este nevoie de cineva cu experiență pe bancă.
Sergio Aguero. Argentinianul ar fi trebuit să încerce foarte mult să enerveze fanii lui City având în vedere câte a făcut pentru club. Dar a reușit. Printr-o preluare slabă salvată de intervenția lui Sterling. Prin faptul că l-a certat pe colegul lui pentru că a salvat situația. Pentru că a vrut să trimită un lob când putea să asigure titlul încă din etapa asta. N-a fost o zi bună la birou pentru Aguero.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52