PLUSURI

Edinson Cavani. Uruguayanul a demonstrat încă o dată că rămâne, chiar și în finalul carierei, unul dintre cei mai periculoși atacanți din Premier League. Lui Cavani nu îi lipsește instinctul de ”prădător” și când l-a văzut pe Areola ieșit din poartă nu a ezitat și l-a lobat superb pe portarul lui Fulham.
Manchester United. Doar un egal cu Fulham și o defensivă din nou vulnerabilă. Dar concluzia acestei etape este că Manchester United și-a asigurat locul doi. Un progres față de primul sezon cu Solskjaer la cârmă și o poziție care oferă speranțe pentru sezonul viitor. Rămâne de văzut ce transferuri vor avea loc în vară.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Cavani a marcat golul sezonului în Premier League! Reușita superbă a urugayanului

Leeds. Trupa lui Bielsa continuă finalul de sezon excelent cu încă o victorie, la Southampton de această dată. Leeds are toate șansele să termine campionatul în prima jumătate a clasamentului, o performanță remarcabilă pentru o nou promovată.
Brighton. Echipa lui Graham Potter nu mai are nicio miză în acest sezon, dar continuă să ofere un fotbal încântător. De data asta totul a venit sub forma unei victorii în fața campioanei în exercițiu, Manchester City.

Rezumatul meciului Chelsea - Leicester 2-1

Chelsea. Echipa lui Thomas Tuchel a obținut o victorie cheie în fața unei contracandidate la lupta pentru Top 4 astfel că Chelsea depinde doar de ea în ultima etapă.
Liverpool. Victorie importantă într-o deplasare dificilă, la Burnley. Fotbalul nu a strălucit, dar nici nu a fost nevoie. Două pase de gol excelente ale lui Robertson au fost decisive.

MINUSURI

Autogolul sezonului în Premier League! Clipe de coșmar pentru Reguilon

Leicester. Pare că avem un deja-vu. Din nou echipa lui Brendan Rodgers părea sigură de un loc de Champions Leegue, din nou clachează pe finalul stagiunii. Măcar de data asta a câștigat Cupa Angliei, dar cu siguranță toată lumea va fi dezamăgită de încă o ocazie ratată de a juca fotbal de UCL.
Reguilon. Un autogol absolut stupid dar frumos în același timp. Și unul care le-a turnat plumb în ghete colegilor de la Tottenham care mai pot însă obține calificarea în Europa League în ultima etapă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52