PLUSURI

Leicester. Primul trofeu care confirmă progresul remarcabil al echipei sub comanda lui Brendan Rodgers. Leicester a câștigat Cupa Angliei și a fost echipa mai bună în fața lui Chelsea. Cel mai probabil, vor prinde și Top 4. Rodgers face o treabă extraordinară acolo.
Fanii. Wembley a putut găzdui pentru prima oară după mult timp spectatori și fotbalul are, cu siguranță, alt farmec odată cu revenirea suporterilor în tribune. A fost o finală mai frumoasă măcar din cauza asta.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM O ZI
Newcastle și Manchester City. Cele două echipe, care nu mai aveau nicio miză, trebuie spus, au oferit un adevărat spectacol pe St. James Park, marcând șapte goluri în ceea ce a fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului.
Alisson. Un moment superb pentru portarul brazilian, un moment cheie pentru Liverpool în lupta pentru un loc de Champions League.

MINUSURI

Burnley. Echipa lui Sean Dyche nu a avut emoții privind retrogradarea iar înfrângerea usturătoare în fața celor de la Leeds ne-a arătat o echipă care știa că nu mai are pentru ce juca și a arătat asta pe teren.
Everton. Echipa lui Carlo Ancelotti continuă declinul cu o înfrângere surprinzătoare, chiar acasă, în fața celor de la Sheffield United. Oare cât va mai dura până când acest sezon cu Ancelotti pe bancă va fi considerat un eșec pe Goodison Park?
Meciurile din Premier League și Cupa Angliei de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31