PLUSURI

Leicester. Primul trofeu care confirmă progresul remarcabil al echipei sub comanda lui Brendan Rodgers. Leicester a câștigat Cupa Angliei și a fost echipa mai bună în fața lui Chelsea. Cel mai probabil, vor prinde și Top 4. Rodgers face o treabă extraordinară acolo.
Fanii. Wembley a putut găzdui pentru prima oară după mult timp spectatori și fotbalul are, cu siguranță, alt farmec odată cu revenirea suporterilor în tribune. A fost o finală mai frumoasă măcar din cauza asta.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Newcastle și Manchester City. Cele două echipe, care nu mai aveau nicio miză, trebuie spus, au oferit un adevărat spectacol pe St. James Park, marcând șapte goluri în ceea ce a fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului.
Alisson. Un moment superb pentru portarul brazilian, un moment cheie pentru Liverpool în lupta pentru un loc de Champions League.

MINUSURI

Burnley. Echipa lui Sean Dyche nu a avut emoții privind retrogradarea iar înfrângerea usturătoare în fața celor de la Leeds ne-a arătat o echipă care știa că nu mai are pentru ce juca și a arătat asta pe teren.
Everton. Echipa lui Carlo Ancelotti continuă declinul cu o înfrângere surprinzătoare, chiar acasă, în fața celor de la Sheffield United. Oare cât va mai dura până când acest sezon cu Ancelotti pe bancă va fi considerat un eșec pe Goodison Park?
Meciurile din Premier League și Cupa Angliei de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52