PLUSURI

Newcastle. O victorie uriașă pentru echipa lui Steve Bruce. Să o învingi pe West Ham, ocupanta locului patru, este o performanță la care puțini se așteptau din partea lui Steve Bruce iar un final excelent de sezon îi poate salva postul englezului.
Fulham. Chiar dacă echipa lui Scott Parker a reușit doar un egal la Arsenal și este din ce în ce mai probabil să retrogradeze, Fulham a demonstrat că are capacitatea să revină după doar un sezon în Championship. Jocul echipei arată excelent iar Parker merită șansa să readucă echipa în prima ligă engleză.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
https://i.eurosport.com/2021/04/18/3116973.jpg
Manchester United. Diavolii și-au asigurat practic locul secund în Premier League iar Ole Gunnar Solskjaer poate spune că echipa sa a progresat de la an la an. Rămâne de văzut cum va arăta sezonul viitor.

MINUSURI

SUPER LIGA EUROPEANĂ. Un singur minus în această săptămână, însă unul care face cât toate. Pare că fotbalul ne fuge de sub picioare zilele astea. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, însă pare că această Super Ligă este linia roșie pentru majoritatea celor care urmăresc fotbalul. Va începe un război dur între UEFA și cele 12 cluburi din care pare că cei care vor mai avea cel mai mult de pierdut vor fi suporterii.
Meciurile din Premier League și Cupa Angliei vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53