Mijlocașul lui Arsenal a ieșit din prima echipă a lui Mikel Arteta și nu a făcut parte nici măcar din lotul meciului cu Manchester City. El nu a fost folosit nici în meciurile cu Brighton sau Southampton și a fost din nou în afara lotului pentru sferturl de finală din Cupa Angliei cu Sheffield United.
Arteta a declarat că germanul care câștigă 350.000 de lire pe săptămână are nevoie de mai mult timp înainte să joace din nou pentru Arsenal. Însă Paul Merson este convins că Arsenal nu este clubul potrivit pentru Ozil din cauza stilului de joc. El nu consideră că germanul de 31 de ani se mai poate adapta.
”Cred că Ozil este un exemplu foarte bun al unui jucător care trebuie să joace la echipa potrivită, care ar putea domina meciurile de fotbal. Dar el trebuie să joace la o echipă de succes. Nu poate juca la Arsenal, uitați de ce: nu-și va schimba stilul de joc la 30 de ani iar Arsenal nu se va schimba pentru el”.
Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
IERI LA 11:08
”Nu face faza defensivă, nu urmărește jucătorii și ai nevoie de el îmntr-o echipă care care are posesia 70% mereu. Acolo va juca. Ai jucători pe lângă el, lasă-l să joace. Știm cum joacă Ozil. Dacă n-are mingea la picior, nu o va mai câștiga înapoi pentru nimic in lume!”, a continuat el.
”El nu mai e interesat după ce a pierdut mingea. Cum să-i dai cuiva 350k pe săptămână când știm care este stilul lui? Dacă n-are mingea la picior, poate să fie unul dintre cei mai slabi jucători din lume! Spune-mi un jucător care este mai slab când echipa sa nu are posesia! Nu am mai văzut pe nimeni atât de dezinteresat”, a afirmat Merson.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
IERI LA 09:09
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
IERI LA 08:09