Finalist în UEFA Champions League în sezonul precedent cu Tottenham, Mauricio Pochettino a fost demis de la gruparea londoneză în urma rezultatelor sub așteptări din campionat. Pochettino s-a întors în Argentina după plecarea de la Spurs, însă admite că se gândește să revină în fotbalul englez.
Pochettino a acordat un interviu pentru Sky Sports în care a vorbit despre perioada de pauză și când va reveni pe bancă.
Să fiu sincer, mi-ar plăcea să lucrez în Premier League. Va fi dificil, știu, și pentru moment trebuie să aștept și să văd ce se va întâmpla. Este un moment în care să mă recuperez, să mă gândesc puțin la mine însumi și să fiu pregătit pentru că în fotbal orice se poate întâmpla și trebuie să fii pregătit. Sunt pregătit pentru o nouă provocare. Am încrederea că următoarea provocare va fi fantastică.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
IERI LA 09:36
Am fost în Argentina, în Qatar, în Spania și îl am pe Jesus (Perez, asistentul său) care urmărește știrile, dar am sesizat zvonurile. Tot staff-ul tehnic acceptă că sunt niște zvonuri pe care le tratăm în mod natural. Oamenii au nevoie de alți oameni naturali, normali și nu spun că suntem unicii cu această mentalitate însă nu suntem actori și nu facem lucruri în care nu credem
Desigur că sunt foarte mândru de tot ce am realizat la Tottenham și când analizez perioada petrecută acolo sunt multe lucruri pozitive care au avut loc. Tot ce a trebuit să fac era înfricoșător în acele momente. Să fie distrus White Hart Lane și să construim un nou stadion, să jucăm pe Wembley și la Milton Keynes, doar oamenii din fotbal știu cât de dificil este să ai parte de astfel de situații.
Să aplicăm o nouă filosofie și noi idei a fost dificil, dar sunt mândru de succesul avut și că am dus-o pe Tottenham la un nou nivel. Să jucăm în UEFA Champions League în 3 sau 4 ani și să terminăm peste Arsenal de atâtea ori este o moștenire grozavă. Să câștigăm un trofeu ar fi fost o recompensă grozavă, dar pentru noi această moștenire, să avem clubul la acest nivel și stadionul Tottenham. Aceste lucruri înseamnă mai mult decât câștigarea trofeelor

Premier League

Credit imagine: Eurosport

Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42
Premier League
Arsenal a cerut amânarea partidei cu Tottenham! Ce probleme de lot are Arteta
14/01/2022 LA 20:16