Tottenham a învins marți seară pe teren propriu Steaua Roșie Belgrad cu 5-0. Harry Kane și Heung-Min Son au reușit câte o dublă, iar Erik Lamela a înscris și el. Echipa antrenată de Pochettino este acum pe poziția secundp, cu patru puncte, la cinci puncte în spatele liderului Bayern. Germanii au obținut maximul de puncte din cele trei meciuri pe care le-au disputant în actualul sezon de Champions League.
În Premier League, băieții lui Pochettino se regăsesc de abia pe poziția a șaptea, cu 12 puncte după nouă etape. În etapa a zecea, finalista de anul trecut din UCL va avea parte de un duel de foc cu liderii de la Liverpool. Cu un start de sezon ratat la activ, Pochettino, spune că victoria cu 5-0 de pe teren propriu este "doar primul pas".

Mauricio Pochettino: "Acesta a fost primul pas"

Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 19 ORE
Tehnicianul argentinian a vorbit despre cum echipa lui a început mai târziu pregătirea din varii motive și despre cum au eșuat în construcția dinamicii potrivite în competițiile în care activează. Pochettino a precizat de asemenea că are o mare satisfacție să vadă o evoluție de încredere la echipa lui, care înregistrase până acum doar trei victorii în toate competițiile.
"În orice club, dacă această situație are loc, cel mai important lucru este să rămâi calm, să nu faci o dramă din asta. E important să ai mereu un chip luminat, să ai zâmbetul pe buze atunci când ai probleme și să rămâi pozitiv. Vom continua în aceeași manieră și vom arăta că problemele sunt pe teren, nu dincolo de el. Mă simt bine pentru că încep să văd că trebuie să ne recuperăm încrederea. Trebuie să luăm pas cu pas și să fim din nou puternici. Acesta a fost primul pas. Suntem acum într-o poziție mai bună în această competiție și asta e în mâinile noastre", a spus Pochettino la conferința de presă.
Ligue 1
"Mă simt ciudat să-l văd cu alt tricou!" Reacția lui Iniesta după despărțirea lui Messi de Barcelona
IERI LA 13:37
Fotbal
Pochettino, pus la zid: "Ar fi o nebunie să fi vrut să îi demonstreze asta lui Messi"
IERI LA 06:04