Tottenham a învins marți seară pe teren propriu Steaua Roșie Belgrad cu 5-0. Harry Kane și Heung-Min Son au reușit câte o dublă, iar Erik Lamela a înscris și el. Echipa antrenată de Pochettino este acum pe poziția secundp, cu patru puncte, la cinci puncte în spatele liderului Bayern. Germanii au obținut maximul de puncte din cele trei meciuri pe care le-au disputant în actualul sezon de Champions League.
În Premier League, băieții lui Pochettino se regăsesc de abia pe poziția a șaptea, cu 12 puncte după nouă etape. În etapa a zecea, finalista de anul trecut din UCL va avea parte de un duel de foc cu liderii de la Liverpool. Cu un start de sezon ratat la activ, Pochettino, spune că victoria cu 5-0 de pe teren propriu este "doar primul pas".

Mauricio Pochettino: "Acesta a fost primul pas"

Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Tehnicianul argentinian a vorbit despre cum echipa lui a început mai târziu pregătirea din varii motive și despre cum au eșuat în construcția dinamicii potrivite în competițiile în care activează. Pochettino a precizat de asemenea că are o mare satisfacție să vadă o evoluție de încredere la echipa lui, care înregistrase până acum doar trei victorii în toate competițiile.
"În orice club, dacă această situație are loc, cel mai important lucru este să rămâi calm, să nu faci o dramă din asta. E important să ai mereu un chip luminat, să ai zâmbetul pe buze atunci când ai probleme și să rămâi pozitiv. Vom continua în aceeași manieră și vom arăta că problemele sunt pe teren, nu dincolo de el. Mă simt bine pentru că încep să văd că trebuie să ne recuperăm încrederea. Trebuie să luăm pas cu pas și să fim din nou puternici. Acesta a fost primul pas. Suntem acum într-o poziție mai bună în această competiție și asta e în mâinile noastre", a spus Pochettino la conferința de presă.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15