Vicecampioana Europei, Tottenham Hotspur, riscă să rămână fără antrenor. Conform Times, oficialii clubului au deja un principal candidat pentru înlocuirea lui Mauricio Pochettino pe banca tehnică a echipei: Julian Nagelsmann, antrenorul de 32 de ani al celor de la RB Leipzig.
Nagelsmann a ajuns în vară la Leipzig după ce a salvat-o pe Hoffenheim de la retrogradare în primul său sezon, pentru ca apoi să o ducă în top 4 în Bundesliga în sezoane consecutive. Nagelsmann este și pe lista celor de la Manchester United și Bayern Munchen și are contract cu Leipzig până în 2023.
Cei de la Tottenham vor să-l aducă din vara viitoare pe Nagelsmann, însă plecarea lui Pochettino poate avea loc mult mai devreme.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24

Pleacă Pochettino astăzi?

Times scrie că Pochettino s-a întâlnit cu Daniel Levy în timpul pauzei internaționale pentru a discuta despre situația actuală a echipei și despre strategia de transferuri din iarnă. Iar discuția nu a decurs prea bine iar cota la pariuri în Anglia s-a înjumătățit peste noapte pentru ca Pochettino să fie următorul antrenor dat afară de un club din Premier League.
Pochettino a declarat în trecut că este tentat să ia un an de pauză atunci când va pleca de la Tottenham. În afara lui Nagelsmann, Tottenham îi are pe listă și pe Brendan Rodgers, Eddie Howe și Carlo Ancelotti.

Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.

Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15