Vicecampioana Europei, Tottenham Hotspur, riscă să rămână fără antrenor. Conform Times, oficialii clubului au deja un principal candidat pentru înlocuirea lui Mauricio Pochettino pe banca tehnică a echipei: Julian Nagelsmann, antrenorul de 32 de ani al celor de la RB Leipzig.
Nagelsmann a ajuns în vară la Leipzig după ce a salvat-o pe Hoffenheim de la retrogradare în primul său sezon, pentru ca apoi să o ducă în top 4 în Bundesliga în sezoane consecutive. Nagelsmann este și pe lista celor de la Manchester United și Bayern Munchen și are contract cu Leipzig până în 2023.
Cei de la Tottenham vor să-l aducă din vara viitoare pe Nagelsmann, însă plecarea lui Pochettino poate avea loc mult mai devreme.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 38 MINUTE

Pleacă Pochettino astăzi?

Times scrie că Pochettino s-a întâlnit cu Daniel Levy în timpul pauzei internaționale pentru a discuta despre situația actuală a echipei și despre strategia de transferuri din iarnă. Iar discuția nu a decurs prea bine iar cota la pariuri în Anglia s-a înjumătățit peste noapte pentru ca Pochettino să fie următorul antrenor dat afară de un club din Premier League.
Pochettino a declarat în trecut că este tentat să ia un an de pauză atunci când va pleca de la Tottenham. În afara lui Nagelsmann, Tottenham îi are pe listă și pe Brendan Rodgers, Eddie Howe și Carlo Ancelotti.

Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.

Ligue 1
"Mă simt ciudat să-l văd cu alt tricou!" Reacția lui Iniesta după despărțirea lui Messi de Barcelona
ACUM 19 ORE
Fotbal
Pochettino, pus la zid: "Ar fi o nebunie să fi vrut să îi demonstreze asta lui Messi"
IERI LA 06:04