Antrenorul celor de la Tottenham, Mauricio Pochettino, a exclus varianta ca echipa să facă transferuri importante în perioada de iarnă. Argentinianul de 47 de ani spunea după înfrângerea din Cupa Ligii contra celor de la Colchester United că "luna ianuarie va reprezenta o bună oportunitate pentru a rezolva situația".
Acum, Pochettino s-a răzgândit deși echipa trece prin momente extrem de dificil. Înfrângerea cu Colchester, echipă aflată în liga a 4-a, a fost urmată de umilința cu Bayern Munchen din UEFA Champions League și una în Premier League, cu Brighton & Hove.

"Am încredere în echipă"

Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Întrebat înainte de partida cu Watford din campionat despre posibilitatea unor transferuri în iarnă, Pochettino a răspuns: "Nu, nu cred. Serios. Eu cred în jucătorii pe care îi avem, cred în jucătorii care sunt acum la Tottenham.
Respect toate opiniile și știu că vor fi oameni care vor spune că trebuie să schimbăm sau că trebuie să vină jucători și alții să plece dar asta e decizia mea, voi fi alături de jucătorii mei pentru că știu că au calitate.
Trebuie doar să deblocăm anumite situații care sunt în mințile lor dar avem calitate mare și putem lupta pentru lucrurile la care ne așteptăm să luptăm. Am încredere 200% în jucători și cred că au capacitatea și potențialul de a câștiga meciuri și de a întoarce această situație. Avem încrederea că există calitate suficiente și doar timpul va rezolva lucrurile. În astfel de situații, cel mai important este să fim uniți și să arătăm că avem forță în fața problemelor" a spus Pochettino, conform Sky Sports.
Declarația lui Pochettino vine și după ce Daniel Levy, președintele lui Tottenham, a sugerat la o întâlnire cu suporterii lui Tottenham că Pochettino lucrează cu o echipă care include jucători pe care antrenorul a încercat să-i vândă în vara trecută.
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15
Ligue 1
Lionel Messi ratează duelul cu Olympique Lyon! De ce nu a fost inclus în lotul lui PSG
08/01/2022 LA 15:28