Patronul lui Tottenham, Daniel Levy, l-a concediat pe Mauricio Pochettino anul trecut, în luna noiembrie. În locul argentinianului a venit Jose Mourinho. Chiar și așa, patronal lui Tottenham a fost de acord să continuie să-i ofere argentinianului salariu până când acesta își va găsi un nou club pe care să-l antreneze, însă în contextul pandemiei de coronavirus, Levy urmărește să ajungă la o înțelegere cu Pochettino pentru a-i reduce salariul.
Conducerea lui Tottenham l-a contactat deja pe Mauricio Pochettino pentru a încerca să-i reducă salariul de 8.5 milioane de lire sterline, totul pentru a echilibra situația financiară a clubului. Tehnicianul argentinian, care a fost adesea implicat în zvonuri privind preluarea unor echipe care Manchester United, Manchester City sau Real Madrid, rămâne pe margine în continuare, făcând situația de la Tottenham tot mai dificilă.

Tottenham, critici dure în contextul crizei economice

Fotbal
Cel mai scump stadion din istoria fotbalului va fi gata in 2 ani! Clubul care va juca pe el
16/04/2020 LA 19:36
De curând, Tottenham a decis să nu se mai folosească de fonduri guvernamentale pentru a plăti staff-ul după ce jucătorii și-au exprimat nemulțumirea față de această decizie controversată a clubului. Inițial, Tottenham anunțase că se va folosi de schema guvernamentală prin care statul urma să plătească 80% din salariile angajaților care ar fi intrat în șomaj tehnic în perioada pandemiei. Clubul s-a răzgândit apoi iar această decizie a fost influențată puternic, conform Daily Mail, de faptul că jucătorii au fost revoltați și au cerut clubului să își schimbe abordarea.
Fotbaliștii au considerat că această decizie ar fi adus o imagine proastă pentru club iar conducerea a aflat de nemulțumirile din lot. Criticile au fost aspre pentru club, atât din partea suporterilor dar și din partea unor personaje importante din lumea fotbalului. În contextul pandemiei de coronavirus care a oprit majoritatea campionatelor din lume, cluburile Tottenham, Newcastle, Norwich și Bournemouth au fost criticate dur pentru că au plasat personalul care nu joacă în şomaj tehnic, ceea ce înseamnă că guvernul va acoperi 80 la sută din salarii, până la 2.500 de lire sterline pe lună.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15