Manchester United a anunțat ieri că a ajuns la un acord cu Erik Ten Hag, tehnician care a semnat un contract valabil pe 3 ani, începând din vară. Antrenorul lui Ajax a fost considerat cel mai bun pentru a porni reconstrucția pe Old Trafford, deși mult timp oficialii clubului au negociat cu Mauricio Pochettino.
Potrivit The Athletic, în ciuda faptului că în ultima perioadă în presă s-a scris mult despre discuțiile cu Ten Hag, Pochettino a fost foarte liniștit, considerând că sunt doar zvonuri. El discutase în detaliu cu conducerea "diavolilor" și era convins că va ajunge pe Old Trafford, din vară.
Conform sursei citate, antrenorul lui PSG a fost "șocat" să afle de numirea lui Ten Hag, mai ales că i s-ar fi părut normal ca, dacă șefii lui United se răzgândesc, să îi comunice personal acest lucru.
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
19/05/2022 LA 17:45
În ultimele luni, tehnicainul argentinian și-a petrecut mult timp adunând informații despre orașul Manchester, despre modul în care e structurat clubul, dar și despre personalitatea jucătorilor lui United, astfel încât, în momentul venirii, în vară, să aibă toate informațiile necesare încă de la început.
CITEȘTE ȘI:
UIMITOR: TEN HAG VA AVEA SECUND LA MANCHESTER UNITED UN FOST SELECȚIONER AL ANGLIEI

Relația bună cu Ed Woodward și Alex Ferguson, insuficientă pentru Pochettino

Pochettino a stabilit o relație excelentă cu Ed Woodward încă din 2018, când i s-a propus pentru prima oară postul de antrenor la United. Sud-americanul era atunci sub contract cu Tottanham și nu a găsit înțelegere la Daniel Levy.
În toamnă, după demiterea lui Solskjaer, părea doar o chestiune de timp până ce Pochettino va fi instalat în locul norvegianului, dar eșecul tratativelor cu Zidane i-au determinat pe șefii lui PSG să nu îi dea voie să plece la United.
Totuși, Pochettino era sigur că va ajunge pe Old Trafford în vară, mai ales că se baza și pe sprijinul lui Sir Alex Ferguson, legendarul antrenor care are încă mare trecere în rândul conducerii clubului.
În cele din urmă, s-a mizat pe Ten Hag, un antrenor mai potrivit pe stilul lui United, care e capabil să construiască echipe și care propune un fotbal extrem de plăcut din punct de vedere estetic.
Până ca Ten Hag să "intre în pâine", United își joacă ultima șansă de a mai rămâne în calculele pentru un loc de Champions League. Sâmbătă, de la 14:30, în direct pe Eurosport 1, formația antrenată acum de Rangnick va merge pe Emirates, pentru derbyul cu Arsenal.
https://i.eurosport.com/2022/04/21/3359428.jpg
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
16/05/2022 LA 11:20