Se întâmpla în 2011, când cei doi erau colegi la academia "diavolilor roșii". Mijlocașul francez a dezvăluit că la început nu s-a înțeles bine cu Morrison, ba chiar au fost pe punctul de a porni o bătaie pe terenul de antrenament:
"Toată lumea știa cât de bun era Rav (n.r. - Ravel Morrison) cu mingea la picior. În timpul unui antrenament dribla adversar după adversar, până a ajuns la mine. I-am luat mingea, iar el s-a supărat și m-a lovit. La vremea respectivă nu vorbeam engleză, așa că doar l-am privit și mi-am spus în gând 'E în regulă, aștept până intră din nou în posesia mingii'. Apoi l-am doborât.
A început să-mi vorbească în engleză, iar eu îi răspundeam în franceză. Mi-a spus că ne vedem în vestiar. 'Ok, nicio problemă! Nu mi-e frică de tine', a fost replica mea. Când am ajuns la vestiare m-a îmbrățișat, iar de atunci suntem foarte apropiați. E o poveste ciudată și, în același timp, amuzantă. Astfel de lucruri se întâmplă de multe ori în fotbal. Acum suntem foarte buni prieteni.", a povestit Pogba, pentru podcastul lui Manchester United.
Premier League
Continuă "războiul" dintre Pogba și criticul său, Souness: "Scoate trofeele pe masă!"
14/04/2020 LA 14:43

Pogba și Morrison, cariere complet diferite

Chiar dacă Pogba și Morrison se află în relații bune, carierele lor nu s-au mai intersectat după perioada petrecută la academia "diavolilor roșii". În timp ce Pogba a confirmat la Juventus și Manchester United și a devenit campion mondial cu Franța, Ravel Morrison n-a reușit să se impună la niciunul dintre cluburile pentru care a evoluat.
În prezent împrumutat de la Middlesbrough la Sheffield United, mijlocașul a schimbat foarte des echipele. Wesh Ham, Birmingham, QPR și Lazio sunt doar câteva dintre fostele formații ale englezului, alături de care n-a reușit să câștige vreun trofeu.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53