Într-un interviu acordat Sunday Times, scoțianul ajuns la 66 de ani, care a antrenat-o ultima oară pe Newcastle, a vorbit despre situația specială a jucătorului din Hexagon, care nu a evoluat aproape deloc în această stagiune pentru United.
Paul Pogba a început anul pe patul de spital, după ce în prealabil a avut o serie de alte accidentări, puse sub semnul întrebării de presa engleză. La începutul lui ianuarie starul lui Manchester United s-a operat, iar Solskjaer a anunțat că va reveni pe gazon în primele zile din februarie. Nu s-a întâmplat așa, el nefigurând nici măcar pe foaia de joc până când sezonul a fost întrerupt din cauza coronavirus.
"Pogba are absolut tot pentru a fi un jucător de top. E un atlet desăvârșit, are o tehnică foarte bună, dar atitudinea sa față de joc e la 180 de grade. Îmi dă senzația că se trezește în fiecare dimineață cu un singur lucru în cap: "Le voi arăta și azi tuturor cât sunt de deștept și voi fi starul showului". Eu am fost crescut altfel: să muncesc în fiecare zi mai mult decât cel de lângă mine, pentru că mai mult ca sigur acest lucru se va vedea la un moment dat. Pogba ia totul ca o glumă, nimic din tot ce face nu îmi dă senzația că vrea să joace pentru United. Cum să nu fii mândru că ai ajuns la United și cum să nu dai totul pentru un asemenea club?", a spus Souness pentru sursa citată.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42
Pogba a jucat doar 520 de minute în acest sezon și nu a reușit să marcheze în Premier League. Francezul a spus de mai multe ori că vrea să plece de la Manchester United.
Real Madrid și Juventus sunt pregătite pentru un asalt în următoarea perioadă de mercato, iar atitudinea permisivă a lui United are în vedere strict acest lucru, crede Souness: un viitor transfer. Altfel, dacă ar fi fost un jucător fără atât de multe calități, a cărui sumă de transfer nu ar fi fost motivantă, mai mult ca sigur că trupa de pe Old Trafford l-ar fi dat afară până acum.
"Pogba joacă doar pentru el, totul e despre el, despre ce poate să facă și despre cât de bine arată pe teren. Dacă nu ar fi cota de piață la mijloc, nu văd cum United nu ar fi renunțat la un astfel de jucător. Dar mai mult ca sigur că nu le convine să piardă suma aferentă unui viitor transfer", a mai spus Souness.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Bale a fost refuzat de Atletico
IERI LA 09:58
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42