articol scris de Alex Ivan
Paul Pogba (27 de ani) s-a infectat cu noul coronavirus la câteva zile după eșecul din semifinala Europa League cu Sevilla. Acesta s-a vindecat la timp pentru debutul de sezon în Premier League, însă forma sa fizică a fost afectată în această perioadă de pauză. Francezul a jucat 67 de minute în înfrângerea cu 3-1 de pe teren propriu în fața lui Crystal Palace, dar nu s-a acomodat cu ritmul partidei. Pogba a fost ținut ulterior în mai multe rânduri pe banca de rezerve, Ole Gunnar Solskjaer preferându-i la mijlocul terenului pe Fred sau Scott McTominay.
Campionul mondial din 2018 și-a marcat revenirea în primul "11" cu un gol egalizator crucial în duelul de ieri cu West Ham. A fost primul gol din acest sezon de Premier League pentru Pogba, care s-a aflat în teren pe toată durata celor 90 de minute.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16

Pogba, despre infectarea cu Covid-19

Francezul a declarat că infectarea cu Covid-19 i-a afectat grav forma fizică. Acesta susține că de multe ori nu mai putea să alerge și simțea că obosește foarte repede. Acum, Pogba este liniștit că a depășit acel moment dificil.
"La antrenamente, îi spuneam preparatorului fizic că am o stare ciudată. Nu mă simțeam bine. Oboseam foarte repede și simțeam că mă sufoc. În prima etapă din sezon, nu puteam alerga. Am încercat, dar pur și simplu nu eram în stare", a declarat Pogba pentru MUTV.
Paul Pogba a bifat 13 apariții în acest sezon, după ce în stagiunea precedentă a suferit o accidentare serioasă la gleznă. Acum, francezul se simte din nou în cea mai bună formă și este pregătit pentru duelurile de foc cu Leipzig și Manchester City, din următoarea săptămână.
"Evident, este extraordinar să pot juca din nou la capacitate maximă. Echipa a evoluat foarte bine. Am avut și o accidentare de lungă durată, iar revenirea mea nu a fost cea mai bună. Nu eram pregătit din punct de vedere fizic. Încerc să-mi găsesc ritmul. Sunt mult mai bine acum, simt că pot avea un impact semnificativ asupra jocului", a adăugat francezul.
Pogba a ajuns la Manchester United în 2016 și a deținut pentru un an recordul de cel mai scump jucător din istoria fotbalului. Acesta are 177 de apariții pentru "Diavolii Roșii", reușind să-și treacă în cont 34 de goluri și 35 de pase decisive.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53