Mijlocașul francez, campion mondial în urmă cu 2 ani, a fost fan Arsenal, admirația față de Thierry Henry reprezentând unul dintre motivele alegerii sale. Totuși, influența unuia dintre frații săi a contat enorm, iar în final Pogba a devenit suporterul lui Manchester United.
"Voi fi sincer cu voi. La început am fost fan Arsenal pentru că aveau jucători francezi care îmi plăceau. Îl iubeam pe Thierry Henry, iar datorită lui țineam cu Arsenal. Mai târziu mi-am schimbat alegerea, fiind influențat și de unul dintre frații mei, care era fan United.", a spus Pogba, pentru podcastul lui Manchester United.
Pe vremea când Pogba ajungea în Anglia, Henry tocmai pleca de la Arsenal la Barcelona. Întrebat care sunt idolii săi din copilărie, Pogba i-a numit pe Henry, Ronaldinho, Ronaldo Nazario, Zidane, Djibril Cisse și Kaka.
Liga
Saul, dorit cu orice preț de United! Salariul uriaș cu care este "ademenit" pe Old Trafford
14/04/2020 LA 20:05

Pogba, aproape de bătaie la antrenamente

Paul Pogba a povestit pentru podcastul lui Manchester United o întâmplare mai veche din timpul unui antrenament, în care a fost foarte aproape să se bată cu Ravel Morrison.
Se întâmpla în 2011, când cei doi erau colegi la academia "diavolilor roșii". Mijlocașul francez a dezvăluit că la început nu s-a înțeles bine cu Morrison, ba chiar au fost pe punctul de a porni o bătaie pe terenul de antrenament:
"Toată lumea știa cât de bun era Rav (n.r. - Ravel Morrison) cu mingea la picior. În timpul unui antrenament dribla adversar după adversar, până a ajuns la mine. I-am luat mingea, iar el s-a supărat și m-a lovit. La vremea respectivă nu vorbeam engleză, așa că doar l-am privit și mi-am spus în gând 'E în regulă, aștept până intră din nou în posesia mingii'. Apoi l-am doborât.
A început să-mi vorbească în engleză, iar eu îi răspundeam în franceză. Mi-a spus că ne vedem în vestiar. 'Ok, nicio problemă! Nu mi-e frică de tine', a fost replica mea. Când am ajuns la vestiare m-a îmbrățișat, iar de atunci suntem foarte apropiați. E o poveste ciudată și, în același timp, amuzantă. Astfel de lucruri se întâmplă de multe ori în fotbal. Acum suntem foarte buni prieteni.", a povestit Pogba, pentru podcastul lui Manchester United.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11