Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pogba, în cel mai dificil moment al carierei! Anunțul făcut de francez

Cristian Mihală

Publicat 16/11/2020 la 13:03 GMT+2

Pogba e recunoscut că trece prin momente dificile la Manchester United. Campionul Mondial din 2018 a declarat că acest sezon este "cel mai greu din cariera sa".

Paul Pogba, mijlocașul lui Manchester United

Credit imagine: Getty Images

articol scris de Alex Ivan
Fostul mijlocaș de la Juventus a fost titularizat o singură dată în ultimele 4 partide disputate de Manchester United. Ole Gunnar Solskjear a preferat să-i folosească în linia mediană pe Scott McTominay sau Fred. Donny van de Beek caută și el să obțină un loc în primul 11 al "diavolilor roșii". Astfel, perioada complicată a lui Pogba s-ar putea prelungi și după pauza internațională.
Mijlocașul în vârstă de 27 a declarat pentru RTL France că se bucură de timpul petrecut la naționala Franței.
"Este cel mai dificil sezon din cariera mea. Echipa națională mă ajută să-mi redresez moralul. Avem un grup excepțional", a spus mijlocașul lui Manchester United.

Kante și Deschamps îl susțin pe Pogba

Paul Pogba a fost integralist în victoria cu 1-0 a Franței de pe terenul Portugaliei.
N’Golo Kante, cel care a adus victoria pentru "Les Bleus", a subliniat că este fericit să evolueze alături de fostul star de la Juventus.
"Pogba a fost accidentat mult timp. Nu am mai jucat împreună de multă vreme. La Cupa Mondială, am format un cuplu excelent la mijlocul terenului. A fost o plăcere să joc alături de Pogba", a declarat Kante pentru Telefoot.
Selecționerul Franței a spus, după înfrângerea suferită pe teren propriu împotriva Finlandei, că probleme lui Pogba sunt evidente.
"Îi este destul de greu să rămână pozitiv. În mod evident, nu se află într-un moment extraordinar. Este afectat mai ales emoțional. Îl cunosc suficient de bine și stiu că astfel de lucuri se pot întâmpla oricui", a adăugat Didier Deschamps.
În acest sezon, Ole Gunnar Solskjear a prefarat în multe rânduri să-i folosească pe Fred, Nemanja Matic și chiar Juan Mata în locul francezului.

Phil Neville îl critică pe Solskjear

United este doar pe poziția a 14-a în Premier League. În acest context, Phil Neville, fostul apărător de pe Old Trafford și al naționalei Angliei a subliniat că antrenorul norvegian este principalul vinovat pentru sezonul slab al lui United.
"United trebuie să câștige campionate, trebuie să aibă succes și să joace un fotbal atractiv. Pentru acest lucru, Pogba nu are voie să lipsească din echipă. United nu poate juca cu Fred, McTominay și Matic, iar, în următorul meci, cu Fernandes și Pogba", a spus Phil Neville.
Cu sau fără Pogba în primul "11", United așteaptă etapa a 9-a din Premier League: sâmbătă, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player, trupa de pe Old Trafford primește vizita lui WBA, într-o partidă ce are loc de la ora 22:00.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo