Mino Raiola a anunțat că vrea să îi găsească un nou club lui Paul Pogba, cel care nu va mai semna un nou contract pe Old Trafford conform italianului: ”Totul s-a terminat pentru Pogba la Manchester United”, a declarat el.
Francezul mai are contract cu Manchester United până în 2022 însă Raiola așteaptă deja oferte pentru francezul de 27 de ani, fie în ianuarie fie vara viitoare. Pogba dorește să meargă la Real Madrid, însă conform surselor ESPN, Manchester United nu consideră că Real poate să-și permită o sumă de transfer considerabilă la care s-ar adăuga și salariul mare al lui Pogba - în jur de 300.000 de euro pe săptămână.

Paul Pogba, poveste pe final pe Old Trafford

Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
ACUM 21 ORE
Astfel, legătura dintre Manchester United și Mino Raiola pare ruptă complet după declarația incendiară a agentului. Drept urmare, este puțin probabil ca francezul să mai continue pe Old Trafford după acest sezon.
Zinedine Zidane este un mare admirator al lui Pogba și a mai încercat în trecut să îl aducă pe Santiago Bernabeu. Deocamdată însă, Zidane nu pare să aibă postul asigurat în capitala Spaniei, chiar dacă a calificat echipa în optimile UEFA Champions League după o victorie cu Borussia Monchengladbach.
Juventus și Barcelona și-au exprimat și ele interesul pentru Pogba în trecut, însă la fel ca în cazul Reaalului, cele două cluburi au fost nevoite să-și recalculeze cheltuielile ca urmare a pandemiei de coronavirus. Astfel, în acest moment, pare că PSG este singura variantă viabilă pentru francez.
Conform ESPN, Manchester United se așteaptă să primească oferte de tipul ”bani + jucător” însă diavolii vor accepta doar fotbaliști care se află deja pe radarul clubului privind viitoarele transferuri.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
ACUM 21 ORE
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
IERI LA 08:22