Manchester United a primit o nouă lovitură înaintea derby-ului cu Arsenal din etapa a 7-a a sezonului de Premier League. Managerul echipei, Ole Gunnar Solskjaer, a confirmat că Paul Pogba a suferit o recidivă a accidentării la gleznă care l-a ținut departe de gazon aproape toată luna septembrie.
Pogba a revenit pe teren la partida din Cupa Ligii Angliei cu Rochdale, fiind integralist. Ambele echipe au reușit să se califice în turul următor, Arsenal câștigând cu 5-0 în fața celor de la Nottingham Forest.
Arsenal este pe locul 4 în clasament cu 11 puncte după 6 etape, cu 3 puncte mai mult decât Man United. Derby-ul de pe Old Trafford va fi luni de la ora 22.00 în direct pe Eurosport 1.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16

Pogba, din nou accidentat

Paul Pogba nu a jucat în partidele cu Leicester și West Ham, dar nici în partida din Europa League cu Astana. Revenirea a avut loc cu Rochdale, însă francezul este acum incert pentru partida cu Arsenal de luni din cauza unor probleme la gleznă.
Situația e în felul următor: el a terminat meciul pe teren însă a primit o lovitură la gleznă iar aceasta este foarte umflată. E incert pentru luni a spus Solskjaer, citat de Goal.
Un jucător important care va rata cu siguranță partida de luni este Marcus Rashford: ”Se recuperează, nu e foarte, foarte grav. Sper să revină înainte de următoarea pauză internațională” a mai spus Solskjaer.
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53