Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pogba l-a făcut praf pe Mourinho: "Ăsta e lucrul cel mai ciudat la el. De neînțeles"

Cristian Mihală

Publicat 16/04/2021 la 10:56 GMT+3

Paul Pogba s-a implicat și el în războiul Mourinho - Solskjaer, francezul explicând de ce nu există termen de comparație între cei doi tehnicieni.

mourinho_pogba

Credit imagine: Eurosport

Manchester United s-a impus în weekend pe terenul lui Tottenham cu 3-1, iar rezultatul face ca poziția lui Jose Mourinho ca manager în nordul Londrei să se clatine serios, șansele la un loc de Champions League fiind din ce în ce mai mici.
Meciul a fost unul aparte pentru Mourinho, jucând contra formației unde a eșuat ca manager, deși a avut toate condițiile pentru performanță. Ca atare, la final s-a ajuns la un schimb de replici între cei doi manageri.
"Nu ar trebui să fim păcăliți. Să vă spun sincer, dacă fiul meu ar sta la pământ așa trei minute și are nevoie de trei colegi ca să îl ajute să se ridice, nu va primi mâncare deloc", a declarat Solskjaer, cu referire la faza golului anulat al lui United. Răspunsul lui Mourinho a venit imediat: "Sonny este norocos că tatăl său este o persoană mai bună decât Ole. Ca tată trebuie să-ți hrănești mereu copiii, indiferent de ce fac - i-am spus lui Ole ce cred despre comentariile sale".

Pogba, critici la adresa lui Mourinho

Paul Pogba este de partea actualului antrenor în acest schimb de replici și a explicat că nu există termen de comparație între Solskjaer și Mourinho când vine vorba de apărarea propriilor jucători. "Specialul" distruge atmosfera în vestiar și își creează inamici la club, așa cum se întâmplă acum cu Dele Alli, de exemplu.
"Ce avem acum cu Ole e total diferit față de ce se întâmpla cu Mourinho. Ole nu ar face niciodată nimic rău împotriva propriilor jucători. Poate că nu mă bagă într-un meci, dar nu o să am niciodată senzația că nu mai exist. Asta e diferența dintre Mourinho și Ole. Am avut la un moment dat o relație bună cu Mourinho, știți asta foarte bine. Apoi, dintr-o dată, totul s-a schimbat, fără niciun motiv. Ăsta e lucrul cel mai ciudat la Mourinho și nu am cum să îl explic pentru că nici eu nu îl înțeleg", a dezvăluit Pogba, pentru Sky Sports.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League & FA Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo