Manchester United traversează o formă extraordinară, datorată într-o mare măsură și parteneriatului de la centrul terenului, format din Paul Pogba și Bruno Fernandes. În momentul transferului lui Fernandes, din iarna anului 2020, oficialii și fanii "diavolilor" se temeau că lusitanul nu se va înțelege pe teren cu Pogba, cel mai scump transfer din istoria clubului.
Din fericire pentru ei, aceste temeri s-au estompat odată cu trecerea timpului. Cei doi au dezvoltat o relație minunată, iar acum formează unul dintre cele mai eficiente parteneriate din fotbalul european, în linia mediană a lui Ole Gunnar Solskjaer.
Bruno Fernandes este de departe cel mai în formă jucător al lui Manchester United în actualul sezon din Premier League, cu 16 goluri și 11 assist-uri. De cealaltă parte, Pogba a revenit cu poftă uriașă de fotbal după accidentarea din luna martie și a contribuit la nu mai puțin de 5 goluri în ultimele partide.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Pogba, despre parteneriatul cu Bruno Fernandes: "Îmi place să joc alături de el!"

Într-un interviu oferit recent, Pogba a vorbit despre relația sa cu Bruno Fernandes, care, în viziunea francezului, "poate să facă orice pe teren... în afară să se apere":
"Îmi place foarte mult să joc alături de Bruno. Este genul de jucător care citește bine jocul și știe cum să-ți ofere o pasă frumoasă. Se descurcă excelent și la finalizare. Aleargă pe tot terenul și, sincer, poate să facă orice... în afară să se apere.
Sincer, este o adevărată plăcere să joci cu el și să-l înțelegi. Și el mă înțelege foarte bine pe mine. Ne putem schimba foarte ușor pozițiile în teren. Bruno se potrivește echipei și are o influență foarte mare.
Cred că este foarte important să faci parte dintr-un grup care funcționează foarte bine împreună pentru că fotbalul reprezintă o muncă de echipă și trebuie să te înțelegi bine cu toată lumea. Trebuie să fii conectat cu ceilalți... așa câștigi. Când suntem conectați, este mult mai ușor să câștigăm.", a spus Paul Pogba, pentru MUTV.
Manchester United se află pe locul 2 în Premier League, la 11 puncte în spatele liderului Manchester City, cu 6 etape rămase până la finalul sezonului. "Diavolii" au un meci mai puțin disputat, însă sunt conștienți că va fi aproape imposibil să mai oprească trupa lui Guardiola din drumul către un nou titlu în Anglia.
Trupa lui Solskjaer se află în continuare în cursa pentru trofeul Europa League. United a trecut în sferturi de Granada și va juca în penultimul act cu AS Roma, pe 29 aprilie și 6 mai.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/16/3115295.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52