Printre posibilele destinații vehiculate în presa internațională s-au numărat Barcelona și Real Madrid, cluburi angrenate an de an în cupele europene și cu potențial financiar să-l transfere pe mijlocașul francez, fost campion mondial în 2018. Chiar dacă ipotezele unei eventuale despărțiri curgeau fără oprire, acum fanii de pe Old Trafford au motive să spere că Pogba va rămâne la echipă.
Potrivit Daily Mail, mijlocașul de 26 de ani s-a răzgândit în privința unei plecări de la Manchester United, indiferent de numele clubului interesat în serviciile sale. Motivul acestei decizii este reprezentat, în principal, de sosirea lui Bruno Fernandes, cu care Pogba consideră că s-ar putea înțelege excelent la mijlocul terenului. De când a debutat pentru formația lui Ole Gunnar Solskjaer, Bruno a adus un plus de forță în primul "11" și a contribuit decisiv la mai multe goluri ale "diavolilor roșii".
Accidentat în luna septembrie a anului trecut, Pogba a bifat doar 8 apariții pentru United în stagiunea curentă și speră să revină la următorul meci din campionat al "diavolilor roșii", în compania lui Tottenham. Chiar dacă nu a fost implicat direct în jocul echipei sale, Pogba a urmărit atent evoluțiile colegilor săi, remarcându-l în special pe noul venit, Bruno Fernandes.
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
IERI LA 17:45
https://i.eurosport.com/2020/03/07/2790626.jpg

Pogba, impresionat de evoluțiile lui Bruno Fernandes

Sursa citată susține că Pogba a fost impresionat de impactul pe care portughezul l-a avut din momentul debutului său la United și consideră că va putea dezvolta un parteneriat minunat alături de el, în linia mediană. În această situație, mijlocașul francez s-ar putea să-și reconsidere planul de viitor începând din vară, în special dacă United va reuși să încheie sezonul pe un loc de Champions League sau să câștige trofeul Europa League.
Chiar dacă Pogba n-a dezvăluit niciodată public că ar vrea s-o părăsească pe United, impresarul său, Mino Raiola, a vorbit în mai multe rânduri despre un posibil transfer al clientului său.
https://i.eurosport.com/2020/03/07/2790627.jpg

Pogba ar putea câștiga 400.000 de lire pe săptămână

Pogba va intra la vară în ultimii 2 ani de contract cu Manchester United, iar oficialii de pe Old Trafford se gândeau deja la o mutare, în urma căreia să-și acopere măcar o parte din suma uriașă plătită pentru aducerea lui de la Juventus, în 2016: 105 milioane de euro (transfer record, la vremea respectivă). Totuși, datele problemei s-ar puea schimba radical datorită optimismului lui Pogba, iar francezul ar putea semna chiar prelungirea contractului cu clubul de pe Old Trafford. La momentul actual, Pogba câștigă 300.000 de lire sterline pe săptămână, dar o nouă înțelegere cu "diavolii roșii" i-ar putea aduce în buzunare 400.000 de lire, săptămânal.
Ultimul meci jucat de francez pentru "diavolii roșii" a fost în decembrie, împotriva lui Newcastle, când acesta a bifat 45 de minute. Pogba a suferit o intervenție chirurgicală la gleznă chiar în prima zi din 2020. Imediat după operație, Solskjaer a anunțat că mijlocașul de 26 de ani va lipsi 6 luni. Cu toate acestea, se pare că recuperarea a decurs bine, iar Pogba ar putea reveni chiar la meciul din Europa League cu LASK Linz, programat joi de la ora 19:55.
https://i.eurosport.com/2019/12/22/2741446.jpg
Dacă nu va fi inclus în lotul lui United pentru meciul din Austria, Pogba speră să își facă revenirea pe teren în meciul cu Spurs, programat sâmbătă (ora 18:30), transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1. Cu 9 etape înainte de finalul sezonului, Manchester United se află pe locul 5 în Premier League, la 3 puncte în spatele locurilor care asigură accesul în grupele Champions League.
Pentru trupa lui Solskjaer există și varianta unei clasări pe poziția curentă, dacă interdicția UEFA primită de City rămâne valabilă. În acleași timp, United ar putea fi prezentă în grupele Champions League dacă reușește să câștige trofeul Europa League din sezonul curent.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
IERI LA 08:30
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
16/05/2022 LA 11:20