Ole Gunnar Solskjaer primește o nouă lovitură, de data aceasta de la staff-ul medical. Paul Pogba are șanse minime să joace în marele derby de duminica viitoare contra celor de la FC Liverpool. Mijlocașul francez, cel mai scump jucător transferat vreodată de Man United, a plecat la începutul săptămânii în Dubai pentru recuperare după accidentarea care l-a ținut departe de teren la partida cu Newcastle.
Pogba a ales un centru ultra-modern, Transform Altitude Performance Center, însă veștile nu sunt bune pentru Solskjaer, anunță Daily Mail. Piciorul drept al lui Pogba este în continuare ținut într-o gheată de protecție iar partida cu Liverpool vine prea devreme pentru ca Pogba să fie apt de joc.
Pogba se va întoarce la baza de antrenament a lui United de la Carrington iar doctorii echipei vor putea să ofere o dată probabilă pentru revenirea pe gazon a jucătorului. Pogba a postat pe contul său de Instagram un clip de la recuperare în care sugera că este aproape de recuperare. Însă lucrurile nu sunt chiar așa.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16

Ratează Pogba toată luna octombrie?

Există temeri la United că Pogba nu va mai putea juca un meci luna aceasta. După derby-ul cu Liverpool, Manchester United o înfruntă pe Partizan Belgrad în Europa League, pentru ca apoi să meargă pe terenul celor de la Norwich. Ultimul meci din octombrie este pe terenul celor de la Chelsea, în Cupa Ligii Angliei.
Pogba a avut probleme serioase cu accidentările în startul acestui sezon, evoluând în 5 din cele 8 etape de până acum din campionat și în partida din Cupa Ligii cu Rochdale. El nu a reușit să înscrie până acum după ce în stagiunea precedentă a înscris 13 goluri în 35 de partide.
Premier League este transmis in direct și in exclusivitate pe Eurosport 1.
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53