articol de Romeo Ene
El nu a semnat încă un nou acord cu englezii, iar United ar putea să-l piardă gratis dacă va intra în ultimele 6 luni de contract.
Presa din Italia precizează faptul că el va părăsi ‘’aproape sigur’’ United la vară, iar Juventus l-ar dori pentru a-şi întări mijlocul.
Cupa Mondială FIFA
Franța pare blestemată la acest Mondial! Un titular s-a accidentat și ratează restul turneului
23/11/2022 LA 07:32
Francezul a făcut trecerea de pe Old Trafford la Torino din postura de vedetă a academiei englezilor, în 2012. Ziarul italian Tuttosport afirmă că pe fondul interesului din partea lui Juventus, Pogba va reveni în Italia.

Pogba ar putea reveni la Juventus

Pogba a revenit la United contra sumei de 89 de milioane de lire sterline în 2016, un adevărat record, dar nu a reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor. Tuttosport dezvăluie faptul că ‘’o despărţire ar fi un aspect benefic pentru ambele părţi’’ la sfârşitul sezonului, iar agentul jucătorului, Mino Raiola, va avea un cuvânt greu de spus în privinţa viitorului lui Pogba.
Publicaţia italiană precizează faptul că Pogba vorbeşte în mod constant cu foştii săi colegi de la Juventus pe WhatsApp. Andrea Pirlo, în prezent antrenor la Juventus, a evoluat alături de francez în tricoul italienilor. Paul Pogba a petrecut 4 sezoane la Torino, marcând 34 de goluri şi oferind 40 de pase decisive în 178 de apariţii.
În decembrie, agentul jucătorului, Mino Raiola, a declarat că mijlocașul este ‘’nefericit” la club. El a declarat: ‘’Pot spune că aventura lui Pogba la United s-a terminat. Paul este nefericit. Nu mai este capabil să se exprime așa cum și-ar dori și așa cum se aștepta de la el. Trebuie să schimbe echipa, să schimbe aerul.Are un contract care va expira peste un an și jumătate, dar cred că cea mai bună soluție pentru ambele părți este să se despartă la următoarea perioadă de transferuri.’’
Pogba a cochetat în trecut cu un transfer la Real Madrid, însă nu s-a concretizat. United nu vrea, însă, să se despartă de el, şi va continua discuţiile referitoare la prelungirea contractului.În comparație cu declaraţiile lui Raiola din decembrie, Pogba a avut o altă abordare în ianuarie în conversația pe care a avut-o cu Rio Ferdinand.
‘’Am contract, sunt cu gândul aici. Toată lumea știe că mai am un an de contract. Voi vorbi cu clubul și voi vedea ce se va întâmpla. Deocamdată obiectivul meu este de a câştiga cât mai multe meciuri, doar la asta mă gândesc.’’, a declarat Pogba.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Didier Deschamps s-a hotărât în privința înlocuitorului lui Benzema! Anunțul selecționerului Franței
20/11/2022 LA 11:22
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39