Paul Pogba redevenise titular de drept la Manchester United, dar francezul a ieșit accidentat din meciul cu Everton. La prima vedere nu părea nimic foarte grav, dar investigațiile ulterioare au demonstrat contrariul. Ole Gunnar Solskjaer a confirmat astăzi că elevul său va fi indisponibil "câteva săptămâni" din cauza accidentării la coapsă.
"Este o accidentare care va necesita câteva săptămâni ca să se vindece. Paul tocmai și-a început recuperarea, lucrând cu personalul medical și va reveni cât mai curând și mai sigur posibil. Nu vrei niciodată să fii accidentat, mai ales acum, când Paul își găsea cu adevărat forma și se bucura de fotbalul său.Desigur, Paul a fost foarte important pentru noi și nu vom risca în următoarele săptămâni.", a declarat Solskjaer, citat de Sky Sports.
Managerul norvegian al lui United nu face o tragedie din absența jucătorului său în următoarea perioadă, recunoscând că echipa sa nu a fost afectată foarte mult de accidentări: "Am fost foarte sănătoși și puternici pentru o perioadă lungă, așa că nu putem să ne plângem prea mult."
Premier League
Man United îi oferă un contract stelar lui Pogba, dar francezul este ademenit de un alt club uriaș
16/10/2021 LA 13:08
https://i.eurosport.com/2021/01/12/2970023.jpg

Pogba va rata meciurile cu Real Sociedad din 16-imile Europa League

În urma anunțului de astăzi, e clar că Pogba va rata partida cu West Ham din FA Cup, cele cu West Bromwich și Newcastle din Premier League, dar și ambele manșe cu Real Sociedad din 16-imile Europa League. Turul este programat pe 18 februarie, la San Sebastian, dar partida s-ar putea juca în altă țară, știute fiind restricțiile de călătorie valabile în acest moment în Spania, care i-ar putea împiedica pe "diavoli" să facă deplasarea.
Pogba a început oscilant sezonul și a mai avut o accidentare și în finalul anului trecut, dar după ce și-a revenit a fost mai mereu titular pentru echipa lui Solskjaer.
Contractul grancezului cu United expiră la finalul sezonului următor, iar viitorul său este deocamdată incert, în ciuda declarațiilor recente ale agentului său (celebrul Mino Raiola) că jucătorul ar trebui să schimbe clubul
Meciurile din FA Cup de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
.
Premier League
Oficialii lui United s-au pus de acord: acesta va fi transferul anului 2022 în fotbal
10/10/2021 LA 10:05
Premier League
Răsturnare de situație în cazul lui Pogba! Francezul și-a decis viitorul! Ce le-a spus apropiaților
07/10/2021 LA 10:52