United va juca cu Southampton luni seara de la 22:00 în direct pe Eurosport 1. Elevii lui Solskjaer au câștigat ultimele patru meciuri și sunt neînvinși de 17 partide în toate competițiile. După ce atât Chelsea cât și Leicester au pierdut în weekend, United are șansa să treacă peste amândouă în clasament și să ajungă pe locul trei, cu trei etape rămase.
”Acum putem să spunem că avem o echipă așa cum trebuie. Uneori înainte eram poate prea defensivi sau prea ofensivi, nu aveam echilibrul necesar sau acest tip de control. Acum putem vedea că există mai mult echilibru și totul este mai structurat, am lucrat din greu la acest lucru”, a declarat Pogba pentru United Review.
”Progresul este imens și se poate vedea. Este întotdeauna bine să progresezi, dar nu vrem să ne oprim, știm că trebuie să muncim în continuare”, a afirmat el. Dacă United va continua în același stil, Pogba consideră că nimic nu îi mai poate opri din a se întoarce la vârful clasamentului.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 9 ORE

Paul Pogba consideră că Manchester United merge în direcția bună

”Mai avem multe la care să muncim, încă nu am ajuns unde ne dorim, dar suntem pe drum și dacă vom continua să facem ce facem acum, cred că nimic nu ne poate opri din a ajunge unde ar trebui să fim. Ne simțim grozav. Aceasta este mentalitatea acum - avem o stare de spirit bună după rezultatele bune, dar trebuie să avem capacitatea să ne descurcăm în meciuri la fel cum am făcut în ultimele partide”, consideră francezul.
”Fiecare meci este ca o finală și trebuie să obținem rezultatul pe care îl dorim, numai la asta ne gândim. Nu este niciodată îndeajuns pentru noi”, a continuat Pogba.
United este calificată în semifinalele Cupei Angliei și cu siguranță va ajunge și în sferturile de fianală ale Europa League. ”La United contează trofeele. Și sunt trofee pe care știm că le putem câștiga”, a declarat Pogba.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este adus de Unibet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53