Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pogba va juca la United până în 2022! "Diavolii" au activat opțiunea de prelungire a contractului

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/10/2020 la 20:20 GMT+3

Manchester United a activat opțiunea de prelungire a contractului lui Paul Pogba pe încă un an. Campionul mondial va rămâne pe Old Trafford până în vara anului 2022.

Paul Pogba, starul lui Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Pogba a revenit la Manchester United în 2016, iar în contractul său - valabil până în vara anului 2021 - a fost inclusă o opțiune de prelungire pe un an, pe care "diavolii" puteau s-o activeze. Au trecut 4 ani, iar în presa internațională deja se vorbea că mijlocașul francez va începe negocierile cu o altă echipă în iarnă - cel mai probabil Real Madrid - când ar fi intrat în ultimele 6 luni de contract.
Recent, chiar Pogba anunțase că un transfer la Real, sub comanda conaționalului Zinedine Zidane, ar reprezenta un vis devenit realitate.
Potrivit presei din Anglia, visul frumos al lui Pogba a fost amânat până în 2022. Goal.com și Daily Mail au anunțat astăzi că board-ul lui United a activat clauza respectivă încă din urmă cu câteva săptămâni, iar campionul mondial din 2018 va rămâne pe Old Trafford încă 2 ani.
"Cred că este timpul să încep o aventură în altă parte", spunea Pogba în trecut, în momentul în care era adus în discuție un posibil transfer la Real Madrid.
Ultima declarație a lui Pogba pe marginea acestui subiect a avut loc chiar săptămâna trecută, când se afla la naționala Franței: "S-au spus multe lucruri. Cu siguranță, orice jucător își dorește și visează să ajungă la Real Madrid. Și eu visez. Cine știe, poate într-o bună zi se va întâmpla."

Pogba va rămâne la Manchester United până în 2022

Astăzi, la conferința de presă premergătoare meciului cu Newcastle, Ole Gunnar Solskjaer a confirmat că Pogba va mai juca la United încă 2 ani:
"Paul este jucătorul nostru și va mai fi aici încă 2 ani. Sunt sigur că este concentrat să aibă rezultate, iar asta ne dorim și noi. Vom vedea cea mai bună formă a sa în următoarea perioadă.", a declarat managerul lui United.
Pogba s-a aflat cel mai aproape de plecarea la Real Madrid vara trecută. United era dispusă să îl vândă, însă oferta "galacticilor" a fost sub așteptările englezilor.
Pogba a revenit la Manchester United în urmă cu 4 ani, după ce "diavolii" le-au plătit 105 milioane de euro - sumă record, la vremea respectivă - celor de la Juventus.
Mijlocașul de 27 de ani a cucerit două trofee alături de Manchester United: Europa League și Cupa Ligii, ambele în 2017. În urmă cu 2 ani, Pogba a devenit campion mondial cu naționala Franței, după o finală câștigată împotriva Croației.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League, program etapa a 5-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo