Conform The Telegraph, Raiola a confirmat că Real Madrid a încercat să îl cumpere pe Pogba în vară, însă a insistat că mijlocașul de 26 de ani nu va forța o plecare.
”Cred că Paul a venit acasă, când a fost cumpărat de la Juventus. Ar fi putut să meargă altundeva dar a ales cu inima. Paul este o persoană foarte, foarte bună. De exemplu, el nu se poate supăra niciodată pe Ole pentru că Ole s-a comportat foarte frumos cu el când erau jucători și Paul era mai tânăr”, a afirmat Raiola.
Pogba, care a jucat în doar șase meciuri în acest sezon, este accidentat din septembrie iar revenirea sa a fost amânată după ce a ratat două zile de antrenamente din cauza unor noi probleme mediacle. Pogba a mers la nunta fratelui său în Franța vineri însă a trebuit să fie examinat de medicul lui United sâmbătă, simptomele sale înrăutățindu-se a doua zi.
Bundesliga
Dormund neagă că Haaland are clauză de reziliere! Detaliul care aruncă în aer situația norvegianului
ACUM 10 ORE
https://i.eurosport.com/2019/09/25/2683417.jpg
”Paul dorește să aibă succes și să fie fericit și i-ar plăcea să facă asta la Manchester United. Da, a existat un interes din partea lui Real Madrid iar Manchester nu l-a lăsat să plece. Nu am făcut mare caz pe tema asta, pentru că el nu a dorit asta”, a declarat Raiola.
”Unii jucători pot să o ducă în extremă, dar Paul nu face asta. A existat un interes de la Real Madrid dar ei (United) nu l-a lăsat să plece și îmi pare rău. Dar Paul nu este genul de om cum este descris de Neville sau alți foști jucători frustrați, care spun că ar trebui să îi fie rușine. De ce să îi fie rușine? Este perfect? Nu, dar nimeni nu este”, a afirmat el.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Ralf Rangnick va încasa o sumă fabuloasă dacă îl va convinge pe Haaland să meargă la Man United
ACUM 13 ORE
Premier League
Ralf Rangnick și-a rezolvat problemele cu viza, dar va sta în tribune la meciul cu Arsenal
ACUM 14 ORE