Un fan al lui Aston Villa i-a trimis starului celor de la Crystal Palace un mesaj rasist pe Twitter înainte de meciul dintre cele două formații, transmis în direct pe Eurosport 1. Wilfried Zaha a postat pe Twitter ce mesaj a primit în această dimineață de la un fan al lui Aston Villa, iar poliția s-a sesizat imediat.
”Ai face bine să nu înscrii azi, altfel o să vin la tine acasă îmbracat ca o fantomă”, i-a scris fanul, sugerând că va merge acasă la englez îmbrăcat ca un membru al Ku Klux Klan, mișcarea rasistă care a linșat persoanele de culoare la începutul secolului în SUA. Mesajul a fost însoțit de imagini rasiste dar și de injurii de acest fel.

Surpriză pentru polițiști când au aflat cine este în spatele injuriilor rasiste

Premier League
Abramovich și-a adus ajutoare pentru un super-transfer. Atacantul dorit de Chelsea
04/01/2020 LA 14:48
”Este o rușine absolută iar aceste lucruri nu ar trebui să se întâmple. Suntem alături de tine Wilf și alături de toată lumea care trece prin așa ceva”, a postat Crystal Palace pe Twitter. Poliția din West Midlands a postat și ea un comunicat prin care a promis că va găsi persoana vinovată: ”Salut Wilfried, am început cercetările privind posesorul acestui cont și te încurajăm să depui o plângere la poliția locală”, se arată în comunicatul autorităților.
Așa cum a promis, poliția s-a ținut de cuvânt și a luat imediat atitudine în cazul lui Wilfried Zaha, însă au avut parte de o mare surpriză când au aflat cine se află în spatele injuriilor primite de atacantul lui Palace. Poliția din West Midlands a arestat un băiat în vârstă de 12 ani dinSolihull.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847462.jpg
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
IERI LA 05:08
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33