Portarul de 32 de ani este împrumutat la Celtic în acest sezon dar și campioana Scoției este interesată să îl transfere permanent. Totuși, cei de la Celtic ar putea avea parte de competiție din Londra pentru că Chelsea ”îl analizează pe portar pentru că există îndoieli privind viitorul său pe St. Mary s Stadium”, a informat Football Insider.
Există informații conform cărora Frank Lampard caută să îl vândă pe actualul titular, Kepa Arrizabalaga, după mai multe erori importante în acest sezon. Spaniolul a fost scos din primul 11 în acest sezon de Willy Caballero, cel care a semnat recent o prelungire de contract pe Stamford Bridge.
Southampton este dispusă să ia în considerare ofertele pentru Forster, care mai are doi ani de contract, fiind plătit cu 70.000 de lire pe săptămână. Cota lui Forster este undeva la 10 milioane de lire în această vară.
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48
Totuși, Lampard ar putea să aibă parte de o competiție mai dură decât Celtic - și Arsenal este interesată de portarul lui Southampton. Mikel Arteta caută o variantă de rezervă pentru Bernd Leno, actualul portar Emiliano Martinez căutându-și o nouă echipă în această vară.
Forster a jucat în 28 din cele 30 de meciuri din acest sezon ale lui Celtic în campionat, însă stagiunea a fost oprită din cauza pandemiei de coronavirus iar Celtic a fost declarată campioană.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11