Jose Mourinho a vorbit, înainte de a semna cu Tottenham, și despre strategia de transferuri din iarnă. Portughezul și Daniel Levy au convenit să nu facă foarte multe mutări, speculându-se chiar că "Specialul" nu va avea un buget de transferuri decât în vara viitoare.
Totuşi, din câte se pare, cei doi au discutat foarte mult despre Bruno Fernandes, care era oricum sub atenţia supraveghere a lui Spurs.

Bruno Fernandes nu mai poate fi ţinut de Sporting

Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
În vârstă de 25 de ani, Bruno Fernandes încă evoluează la Sporting, deși calitatea pe care o are cu siguranță îl recomandă pentru o echipă mare a Europei.
Anul trecut, a marcat 31 de goluri pentru echipa sa, iar în vară a fost foarte aproape de un transfer în Premier League, Spurs și United luptându-se pentru semnătura sa. Mijlocașul a fost foarte aproape de londonezi, lucru recunoscut chiar de președintele clubului.
"Părea imposibil să-l păstrăm pe Bruno Fernandes, dar am reuşit. Eram pregătiţi să-l vindem pentru preţul corect şi am avut oferte. Tottenham a venit pe final cu 45 de milioane de euro, plus un bonus de 20 de milioane de euro în cazul în care echipa câştiga campionatul în Anglia şi UEFA Champions League", spunea Frederico Varandas, președintele lui Sporting.
Cum lui Eriksen îi expiră contractul în vara viitoare şi refuză să îşi prelungească înţelegerea, Spurs îl va ceda foarte probabil din iarnă, pentru a nu îl pierde ulterior gratis. În orice mod se va produce despărţirea de mijlocaşul care a început de pe banca de rezerve ambele meciuri ale lui Mourinho la cârma lui Tottenham, e limpede că finalista Champions League are nevoie de un înlocuitor pe măsură. Iar Bruno Fernandes prezintă toate datele pentru a fi un transfer de succes, "Specialul" vorbind la superlativ despre conaţionalul său, pe vremea când comenta pentru televiziunile britanice.
60 de milioane de euro a costat Tanguy Ndombele, cel mai scump jucător din istoria lui Spurs. Până la venirea mijlocaşului de la Lyon, Tottenham nu trecuse de graniţa celor 50 de milioane de euro cheltuite pentru un jucător.
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
17/05/2022 LA 05:50
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32