Leicester se află pe primul loc în Premier League înaintea meciului de pe Anfield, cu un punct și două poziții peste campioana Angliei, Liverpool, care a fost lovită puternic de accidentări înainte de această întâlnire cheie a începutului de sezon.
Liverpool va fi la acest meci fără piese importante precum Mo Salah, Virgil van Dijk, Joe Gomez sau Trent-Alexander Arnold. Sub semnul întrebării sunt și Jordan Henderson, Fabinho și Thiago.
În ciuda acestor absențe, Owen este încrezător că fostul său club va învinge: ”După cum știm cu toții, Liverpool va fi fără câțiva jucători cheie la acest meci”, a afirmat Owen.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Owen vede partea pozitivă: Diogo Jota

”Partea pozitivă de la această situație este progresul lui Diogo Jota. A fost într-o formă incredibilă și va avea cum platforma potrivită ca să joace iar un rol important. Cormoranii au probleme la mijloc, dar Klopp are destule opțiuni și cred că echipa va fi destul de puternică”, a precizat Owen.
”În ceea ce o privește pe Leicester, ei sunt o echipă bună care poate lovi mereu pe contraatac. Acolo trebuie să fie atentă Liverpool dar și Leicester are accidentările ei. Mă aștept la un meci deschis și cred că Liverpool va învinge cu 3-1”, a afirmat el.
Liverpool - Leicester va fi transmis în direct pe Eurosport duminică de la 21:15. Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24