Cel mai așteptat duel al etapei a 13-a din Premier League este cel dintre Liverpool și Tottenham, formațiile care se află la egalitate de puncte în vârful ierarhiei. Michael Owen consideră că Liverpool este favorită în acest meci, în ciuda parcursului foarte bun al echipei lui Mourinho în acest debut de sezon. Fostul câștigător al Balonului de Aur vede o luptă fascinantă între cele 2 formații, care va fi câștigată în cele din urmă de fostul său club.
"Acesta ar trebui să fie un duel formidabil! Oricât de mult am fost impresionat de Spurs în acest sezon, ei se confruntă cu o echipă ca Liverpool, care este neînvinsă în ultimele 65 de meciuri de acasă din Premier League, ceea ce este ceva cu totul deosebit. Acesta va fi un test serios pentru Tottenham, care neînvinsă în ultimele 11 partide, va merge pe Anfield pentru a scoate un rezultat bun. Mă aștept să se apere și să încerce să dea lovitura pe contraatac. Chiar dacă această tactică ar putea funcționa într-o anumită măsură, cred că pur și simplu Liverpool are mai multă calitate în atac.", a declarat Owen, citat de The Mirror.

Michael Owen nu crede că Arsenal va câștiga cu Southampton

Premier League
Ei sunt jucătorii care au scris istorie în tricoul lui Liverpool! Topul celor mai buni fotbaliști
29/04/2022 LA 10:32
În ceea ce privește partida dintre Arsenal și Southampton, fostul mare atacant nu crede că "tunarii" vor ieși din pasa neagră nici după acest meci: "Dacă Arsenal ar suferi o altă înfrângere aici, Mikael Arteta va fi supus unei presiuni serioase. Arsenal trebuie pur și simplu să evite înfrângerea și, deși sunt un mare fan al lui Southampton, cred că este posibil să trebuiască să se mulțumească cu un punct în acestă partidă."
Deși Manchester United pare a avea o misiune ușoară pe terenul ultimei clasate, Sheffield United, fostul atacant al "diavolilor", prevede o victorie la limită a echipei lui Solskjaer: "Jucând acasă, consider că "săbiile" vor forța, însă cred că United se va impune în cele din urmă."

Predicțiile lui Michael Owen pentru etapa a 13-a din Premier League

  • Wolverhampton 0-2 Chelsea
  • Manchester City 4-0 West Brom
  • Leeds 1-1 Newcastle
  • Arsenal 1-1 Southampton
  • Leicester 2-1 Everton
  • Fulham 2-2 Brighton
  • Liverpool 2-1 Tottenham
  • West Ham 2-1 Crystal Palace
  • Aston Villa 1-1 Burnley
  • Sheffield United 0-1 Manchester United
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Liga
Eden Hazard va fi pentru prima oară titular la Real Madrid, după 3 luni. Anunțul lui Ancelotti
18/12/2021 LA 15:12
Premier League
Michael Owen a dezvăluit că la 21 ani, când a luat Balonul de Aur, era terminat ca jucător
18/12/2021 LA 14:59