”Deși avem o apreciere profundă pentru comunitatea din Newcastle și semnificația acestui club de fotbal, am ajuns la decizia de a ne retrage interesul de a cumpăra Newcastle”, se arată într-un comunicat.
”Facem acest lucru cu regeret pentru că eram entuziasmați și dedicați 100% să investim în acest oraș grozav care este Newcastle și credem că am fi putut readuce clubul în poziția pe care o merită”, este adăugat.
”În cele din urmă însă, din cauza procesului îndelungat, acordul comercial dintre Grupul de Investiții și patronii clubului a expirat iar investițiile noastre nu puteau fi susținute, mai ales neavând nicio claritate privind cum va începe sezonul viitor și cum vor arăta noile norme pentru meciuri, antrenamente și alte activități”, afirmă saudiții în comunicat.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Preluarea lui Newcastle, complicată de acuzațiile de piraterie

Preluarea lui Newcastle de către familia regală a Arabiei Saudite s-a complicat după ce Organizația Mondială a Comerțului a hotărât că țara a încălcat legile internaționale privind pirateria.
Acordul, care valora 300 de milioane de lire sterline, a fost finanțat în proporție de 80% de Fondul de Investiții Publice din Arabia Saudită, condus de Prințul Mohammed Bin Salman. Se aștepta aprobarea Premier League iar noii patroni ar fi trebuit să treacă de un test specific pentru cei care vor să investească în fotbalul englez, oficialii Premier League analizând background-ul lor.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24