Din cauza lipsei suporterilor în situația în care sezonul va fi reluat luna viitoare, formatul cu porțile închise i-a determinat pe cei care transmit meciurile să caute noi modalități prin care să îmbunătățească experiența petnru cei care se uită la televizor.
Conform The Sunday Times, jucătorii și managerii din Premier League ar putea să participe la interviuri atât înaintea meciurilor cât și la pauză pentru ca fanii care urmăresc de acasă să aibă cât mai mult acces.
Ideea unor interviuri la pauză nu este una nouă, în Champions League mai multe televiziuni utilizând deja această metodă pentru a lua interviuri managerilor în tunel. Regulile actuale nu permit transmisiuni în direct din vestiare pentru a proteja intimitatea jucătorilor și staff-ului, dar au avut loc discuții pentru a schimba acest lucru.
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
ACUM 10 ORE
Atât Manchester City cât și Tottenham au avut camere în vestiare pentru a filma pentru documentarele făcute despre cele două cluburi. De asmenea, au loc discuții pentru a se vedea dacă pot fi plasate camere în diferite poziții pe stadiaone având în vedere că nu vor exista fani care să blocheze vizibilitatea.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
ACUM 13 ORE
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20