Premier League și-a luat angajamentul față de UEFA să încheie sezonul 2019/2020 până la sfârșitul lunii iulie. Acest lucru ar permite forului continental să reia UEFA Champions League și Europa League în luna august, iar următorul sezon să pornească în luna august.
Actualul sezon este suspendat din cauza pandemiei de COVID-19, însă englezii de la Daily Mail scriu că Premier League și alte campionate de top au avut discuții cu UEFA și s-a ajuns la acest acord comun.
Presa engleză scrie că formațiile din prima ligă engleză planifică viitorul plecând de la premisa că vor începe antrenamentele în luna mai și au avut discuții cu jucătorii și staff-ul medical cu privire la protocolul de siguranță astfel încât să limiteze orice risc pentru fotbaliști.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11

National League, anulat!

Dacă în prima ligă din Anglia se vorbește doar despre reluarea sezonului, în ligile inferioare situația stă diferit. National League, inclunzând diviziile Nord și Sud, a votat pentru anularea sezonului 2019/2020. Peste 90% dintre cluburi au fost de acord cu acest lucru într-un vot, astfel că diviziile 5 și 6 ale Angliei abandonează sezonul.
Vestea reprezintă o lovitură puternică pentru cei de la Barrow, club care avea 4 puncte avans în clasament și putea să promoveze în liga a 4-a engleză pentru prima dată după 48 de ani. Pe poziția a 2-a, și ea una care duce în liga a 4-a, se aflau cei de la Harrogate Town.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24