După ce au fost deja amânate trei partide în acest sezon de Premier League, au apărut tot mai multe discuții privind posibilitatea unei pauze de două săptămâni. Informația a apărut prima oară în The Telegraph.
Chiar dacă Brexitul va intra în vigoare de la 1 ianuarie, Anglia este acum cel mai mare focar de Covid al Europei. Tulpina modificată a virusului, care conform specialiștilor este cu 70% mai contagioasă, face ravagii în Anglia.
Partidele din toate ligile profesioniste engleze au fost afectate și se pare că mai multe meciuri din turul 3 al Cupei Angliei, care urmează să se dispute în al doilea weekend din ianuarie, vor fi amânate.
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
ACUM 16 ORE
Cu toate acestea, Premier League a decis că, într-un sezon deja condensat și care trebuie să se încheie devreme pentru că la vară vor urma Euro 2020 și Jocurile Olimpice de la Tokyo, nu poate fi vorba de nicio pauză.

Poziția fermă a Premier League

După ce liga engleză a anunțat că a decis amânarea meciului dintre Tottenham și Fulham ca măsură de precauție, liga engleză susține că nu va fi nevoie ca sezonul să fie oprit.
”Având în vedere că există un număr mic de cazuri la majoritatea cluburilor, Premier League are în continuare încredere totală în protocoalele sale COVID-19 și în faptul că toate meciurile se vor putea juca conform programului.
Liga le urează celor infectați cu coronavirus o recuperare sigură și rapidă iar meciul dintre Tottenham și Fulham va fi reprogramat”, se arată în comunicatul Premier League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
ACUM 19 ORE
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20