Au fost efectuate în total 1541 de teste în a noua rundă de testare din Premier League. La cea mai recent rundă de testare fusese depistat pozitiv un jucător de la Norwich, însă după ce acesta a avut ulterior rezultate negative s-a putut întoarce la antrenamente.
Marco Stiepermann, mijlocaşul ofensiv al "canarilor" a efectuat un test vinerea trecută, iar rezultatul a fost unul pozitiv. Imediat, jucătorul crescut de Dortmund a fost plasat în izolare, respectând toate procedurile pentru astfel de cazuri.
În timpul petrecut în carantină, în propria locuinţă, lui Siepermann i s-au făcut două noi teste şi ambele au fost negative. În toată această perioadă, mijlocaşul a fost asimptomatic.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
ACUM 14 ORE

Premier League a revenit la Eurosport

Premier League a reînceput cu restanțele Aston Villa - Sheffield 0-0 și Manchester City - Arsenal 3-0, meciuri care nu s-au disputat pe 1 martie deoarece City și Villa au fost implicate în finala Cupei Ligii Angliei.
Vor fi transmise de Eurosport încă 9 partide de Premier League în această săptămână, cele mai tari meciuri fiind Tottenham - Man United și Everton - Liverpool. Pentru "cormorani" nu va fi săptămâna în care își adjudecă titlul, pentru că City a bătut pe Arsenal, dar băieţii lui Jurgen Klopp vor neapărat să se impună în derby-ul Merseyside.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 16 ORE
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 16 ORE