Toate cluburile au testat jucătorii și staff-ul tehnic la finalul săptămânii trecute iar ultimele rezultate au fost aflate astăzi.
Au fost testați în ottal 478 de jucători iar șase dintre ei au fost depistați pozitiv, ei fiind de la trei cluburi diferite. Premier League a informat că aceștia vor sta în izolare pentru șapte zile. Nu au fost oferite alte detalii deocamdată.

Ce se întâmplă dacă un jucător e testat pozitiv?

Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 4 ORE
"Voi fi surprins dacă nimeni nu este testat pozitiv pentru COVID-19. Este un lucru care nu ar trebui să provoace isterie. Cu siguranță se va întâmpla. S-a întâmplat și în alte țări" a spus Jamie Carragher pentru Sky Sports.
Însă cum va proceda Premier League? În 2. Bundesliga, după ce un jucător de la Dynamo Dresda a fost testat pozitiv toată echipa a fost plasată în carantină astfel că partida cu Hannover a fost amânată. În Anglia, lucrurile stau totuși diferit.
Spre deosebire de Germania, acolo unde autoritățile regionale au cerut intrarea în carantină a cluburilor, în Anglia se aplică politica guvernamentală indiferent de locație. Premier League a planificat scenarii pentru teste pozitive în ultimele săptămâni, scrie Daily Mail.
Dacă un jucător este testat pozitiv, totul continuă. Doctorii cluburilor au aprobat această măsură iar cluburile vor trata un astfel de caz ca în situația unei accidentări. Cel mai important este ca programul riguros pus la cale să poată diagnostica un caz pozitiv cât mai rapid posibil.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM 6 ORE
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
ACUM 7 ORE