Ședința oficialilor Premier League de joi s-a încheiat fără decizii concrete. S-a discutat despre data începerii noului sezon și ce s-ar putea face în privința cluburilor din competițiile UEFA care vor juca în august.
Urmează să se ajungă la un acord și în ceea ce privește datele pentru perioada de transferuri, după ce votul care trebuia să aibă loc astăzi a fost amânat. Au fost totuși discuții despre posibilitatea de a amâna data de încheiere până la jumătatea lui octombrie, acest timp extra fiind acordat exclusiv pentru transferuri interne cu cluburile din diviziile inferioare.
Acest subiect a fost dezbătut în contextul discuțiilor dintre Premier League și Football League privind felul în care s-ar putea rezolva criza financiară prin care trece fotbalul din cauza pandemiei de coronavirus.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM 10 ORE
Football League consideră că această prelungire a perioadei de transferuri ar putea ajuta cluburile din diviziile inferioare care ar putea astfel vinde jucători pentru a-și îmbunătăți situația financiară.
UEFA a emis o recomandare care prevede ca toate perioadele de transferuri să se încheie până pe 5 octombrie, însă acest lucru nu este obligatoriu. Fereastra de transferuri din Premier League ar urma să se termine pe 19 octombrie. Următoarea ședință a oficialilor Premier League va avea loc pe 24 iulie.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit deUnibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847462.jpg
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
IERI LA 13:27
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
IERI LA 11:08